Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

Ok sto ga ne proda i resi se bede? Ne razumen mene da nervira hardverski sigurno bih gabili vratio ili prodao ...

Danas napokon pogledah i 5s i dalje tvrdim da je lepsi u odnosu na 6 samo da su povecali dijagonalu.

ukusi su ocito razliciti, jedva sam cekao promenu u dizajnu, mene licno je smorio iphone4 look koji se vukao do 5S 6 tica mi je najlepsi ajfon pa posle 4vorka potom 5S zbog safirnog tastera mi je lepsi od 5ice...

Svima koje nervira home dugme, preporuka jailbreak i tweak virtual home...

Pa imas po stocku taj taster...

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    214.6 KB · Pregleda: 192
^ njemu cakce i bez klitanja, poslao mi je na PP video, ja ne verujem kakav mu je home, nije humano....

hm, cini mi se da nisi klinkuo na link... Ovaj tweak funkcionise tako da senzor otiska prsta radi umesto home dugmeta

ovo je meni poslao na pp znaci samo dotakne touch id i ovako se cuje bez pritiska

Poslednja izmena:
Jel ovo telefon u nekom bumperu ogromnom ili sta?

Na prvu loptu sam pomislio da se radi o kineskom ajfonu sa kilometarskim bezelima.

I ovakav cudan zvuk ima kao da je dugme skroz ispalo iz lezista.

Ne znam sta je to okolo i ja sam se pitao recice nam kada dodje online :-D sve u svemu ovo je uzas, ujedno ne mogu da verujem da jos neko ima ovakav problem :-D evo prvi put ja sada vidim i cujem ovakvu 6ticu :) Reklamirao bih ga na 1 :D

Kao sto rekoh nisam jedini i kao sto rekoh ovo je druga sestica sa apsolutno istim problemom. Bumper je spigen, ne vidim gde je tako ogroman ali ok.

Pusti bumper ,nego reklamiraj to odma, ja imam osecaj da ce to dugme da izeti svake sekune i pogodi te u oko.

+1 ja imam utisak da ce izlizati staklo koliko ga kaci safir hahaha

Hahahah dobri ste :))

Ne ozb reklamiraj idi u macolu nek srede to ako moze, ako ne moze onda preko u apple store i nov uredjaj...

Znam ja sta radim, ne brinite se vi za mene ;)

njikolaj zaista se cuje cudno to home dugme i mislim da si rekao da na pocetku nije tako bilo vec kasnije je pocelo da zeza sto znaci da si verovatno stiskao to dugme kao neki sivonja i razvalio si ga...sam si kriv :p

a jedno glupo i teorija zavere pitanje,što ne zameniš van naše zemlje?

Ko zna koji škart mi ovde dobijamo.

Samo da se javim i ja sa "odlepljenim" display-om u donjem desnom uglu. Nakon nekoliko razgovora gde se telefon prevrće po ruci, kad pritisnem donji desni ugao čuje se kako staklo upada u ležište :)

ja sam juce odneo u mts, radnica rekla da je vecina vracenih uredjaja imala taj problem.

Bilo bi dobro da citate temu pre nego sto komentarisete. Ovo sto cu sad napisati pisem treci put danima zaredom:

Imao sam dva telefona ip6 64Gb crna sa istim problemom. Prvi je odnet u Budimpestu i receno je da se ne desava dovoljno cesto da bi potpadalo pod garanciju, te je vracen, a ja sam ga prodao nekome kome to nije smetalo.

Ovo mi je drugi telefon, sa apsolutno identicnim problemom. Uporedo koristim i 5s, i interesantno, sa njim sam izgleda nezniji, posto ni posle dve godine nema nikakvih problema ni sa kojim dugmetom.
Trenutno nisam blizu ni Pesti ni Beogradu, kad budem imao volju zamenicu ili ce ga odraditi, videcemo sta ce vec biti. Istyle u Budimpesti je kontaktiran, rekao sam im da mi se to desava drugi put zaredom i sad su mi rekli da imaju znatno vise reklamacija ovog tipa i da ce telefon zameniti.

Sta se to desava sa home dugmetom na ip6 stvarno nemam pojma. Nazalost beli ili zlatni telefon ne dolazi u obzir.

Poslednja izmena:
Ne znam stvarno sta se to desava sa vasim telefonima ali kod mene se ni jedan problemcis nije pojavo o kojima se pise mesecima po forumu i zato me sve ovo i cudi.

Ja ne verujem da su u Budimpesti mogli kao razlog odbijanja reklamacije navesti da se ne dešava dovoljno često?! Kakvo je to opravdanje?! Ti su gori od domaćih.

Ja sa apple customer serviceom imam samo najbolje utiske (us i ae)

iPhone 6 / iPhone 6 Plus

a jedno glupo i teorija zavere pitanje,što ne zameniš van naše zemlje?

Ko zna koji škart mi ovde dobijamo.

Svi proizvodi stižu iz Holandije, iz Apple centralnog magacina za celu Evropu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno