Apple blows away Wall Street, sells 74.5 million iPhones
50% YoY bolja prodaja, zaista probijaju sve granice.
50% YoY bolja prodaja, zaista probijaju sve granice.
Odlican telefon,presao sam na ip6 sa HTC one i prezadovoljan sam....mada...dve losije stvari bih izdvojio ( iz mog ugla ) Prva je blagi lag kada me neko zove,od momenta kada pipnem slusalicu do momenta uspostavljanja veze i obrnuto. Na HTCu je uspostava veze bila skoro trenutna. Druga stvar je nedostatak FM tjunera...Mislim stvarno zasto!? Znam,moogu u setnji da ukljucim 3g i da strimujem bezbroj radio stanica,ali bi FM tjuner bio OK za lokalne radio stanice iz vise prakticnih razloga...i nemojte da mi preporucujete kupovinu FM tjunera za ip u vidu dodatne opreme ������ Osim ove dve stvari sve ostalo mi se svidja.Koristim dugo Macbook pro i ipad mini 2, i ta tva uredjaja upotpunjena novim iphonom daju mi jednu zaokruzenu pricu savrsene sinhronizacije izmedju uredjaja i tu Apple nema konkurenciju. Svidja mi se kada mi je recimo telefon u spavacoj sobi na punjacu,a ja mogu da primim ili posaljem poziv ili SMS sa Mac-a ili ipad-a. Postoje alternative ovome i u drugim ekosistemima uz pomoc raznih aplikacija i programa,ali je definitivno jabuka po pitanju sinhronizacije daleko ispred konkurencije.
Видиш, ово са лаговањем код позива сам мислио да се само мени дешава 🙂 Али искрено, ништа страшно... Батерија је обична, него је електроника штедљива 🙂 Али напомињем још једном, графички чип баш срче батерију, сат времена макс хеви гејминга са метал графиком... И поприлично се загрева. Ја сам телефоном презадовољан...
Ako pričaš o pauzi koja traje oko 0,6sec od momenta kada prstom prevučeš i uspostave veze, to nije baš problem već pauza koja je sračunata da treba da od momenta odgovora prstom do trenutka kada telefon prineseš uhu. Mada meni ovo i nije neka prednost pošto su onda mogli da naprave da ako su priključene slušalice ta pauza ne postoji.Odlican telefon,presao sam na ip6 sa HTC one i prezadovoljan sam....mada...dve losije stvari bih izdvojio ( iz mog ugla ) Prva je blagi lag kada me neko zove,od momenta kada pipnem slusalicu do momenta uspostavljanja veze i obrnuto.
Jos jedna zanimljivost iP6Plus 64GB BILIONITI IOS UREDJAJ 🙂 http://www.tweaktown.com/news/43205/apple-sold-over-1-billion-ios-devices-date/index.html
Apsolutno. Veoma su konzervativni kad je trošenje novca u pitanju.Voleo bih da taj keš ulažu malo više (znam da im i sada na r&d ode lon para).
Meni 6 tica idealno lezi u ruci🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari