Testovi Youtubera (Marcus, Erica, Danny i ostali) su katastrofa... najčešće dobro tehnički urađeni, vidi se da su ovladali korištenjem Final Cut Pro, ali što se tiče kvaliteta, svode se na nabrajanje tehničkih karakteristika koje smo i sami mogli da pročitamo začinjenih sa gomilom gluposti...
Da tehnicke detalje tipa sad sam oprala kosu,evo kako mi mobilni stoji u ovim farmerkama evo kako u drugim.. Mani me se. Riba je smarac i prsotina teska.To što tebe tehnika ne zanima ne znači da je ona smarač nego da nisi njena ciljna grupa
Kod nje je u prvom planu telefon a kod Markeza on sam, njegova produkcija itd... Kod Erice čuješ milion tehničkih detalja a kod Markeza čuješ da je kamera "dobra" ili "lošija", da baterija traje "ceo dan" ili "ne može da izdrži ceo dan", čuješ nabrajanje specifikacija koje si pročitao na netu milion puta pre toga itd. Ko sam ne vidi ogromnu razliku džabe mu pričati bilo šta od ovoga.
Erika je smarac teski. Njen neki klip od 30+ min bih mogao samo pijan da odgledam.
evo posto je volis,odgledaj ovo.![]()
U nekom od ranijih post-ova sam primetio da postoje "dve" verzije poledjina iPhone6 telefona, sa i bez cetvorocifrenog broja sa zadnje strane samog telefona. Da li neko zna o cemu je rec? Pitam posto mene licno nervira i izgledaju mi ruzno ti brojevi...
U nekom od ranijih post-ova sam primetio da postoje "dve" verzije poledjina iPhone6 telefona, sa i bez cetvorocifrenog broja sa zadnje strane samog telefona. Da li neko zna o cemu je rec? Pitam posto mene licno nervira i izgledaju mi ruzno ti brojevi
CE označava usklađenost sa EU smernicama i normama a 0682 da se odnosi na standarde komunikacionih uređaja i pripadajućih kategorija. Znači, svi EU modeli moraju imati jasno istaknute ove elemente (ja sam to imao na par telefona iz EU).U nekom od ranijih post-ova sam primetio da postoje "dve" verzije poledjina iPhone6 telefona, sa i bez cetvorocifrenog broja sa zadnje strane samog telefona. Da li neko zna o cemu je rec? Pitam posto mene licno nervira i izgledaju mi ruzno ti brojevi...
Ipak je malo 1gb rama![]()
posto ponovo ucitava aplikacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari