tako da ne odražava neku casual upotrebu telefona na 250cd (što je trebalo da bude poenta), a i metodologija testiranja nije uporediva sa načinom na koji si testirao android uređaje, zar ne?If you want to know how long your battery will last under strenuous activity, however, the popular Peacekeeper browser test can give you a good idea.
40+, kakav zaključak si izveo?Mene interesuje koliko godina ima autor drugog teksta, Petar Gredelj ???
Ja sam tacno napisao o cemu mislim , a to je davanje dozvola aplikacijama da vrsljaju po svim podacima na telefonu, a ti si prvi izvrsio zamenu teza , pominjuci Fappening. Ako cemo o tome, to sto dobre ribe koje cesce imaju seks a vole da se slikaju , cesto imaju Ajfon jer je preglupo lak za koriscenje, nema veze sa sigurnoscu i kradjom njihovih podataka. Ako si pazljivo pogledao slikeDjilkosh_Ns: je napisao(la):Citiram korisnika: NovemberWhiskyŠto se sigurnosti tiče, iako si donekle u pravu, mešaš teze: činjenica je da se iPhone-i sve manje kradu zbog zaključavanja na icloud, kao i da je ios generalno dosta sigurniji od androida.Ne mesam nista. On je pricao o sigurnosti podataka, a ne o kradji telefona.
http://allaboutwindowsphone.com/features/item/20233_Camera_head_to_head_Nokia_Lumi.php
Ogranicenom hardveru ni najbolji softver ne pomaze.
Koristite li zaštite i koje?
Ja imam Nillkin Super Frosted Shield Case for Apple iPhone 6 - Black, navikao sam na njega sa HTC One. Ne sviđa mi se malo rupa na leđima inače je dobar.
Dajte neke druge predloge, komentare...
5) Da li je potrebna upotreba futrola i screen protector kao što je slučaj sa Android-om?
Zaostaje samo u kameri ,senzoru za prst i mozda displeju.
Ne znam kako je na testu toliko losa baterija, od kako je izasao tel samo par puta mi se desilo da je standby kraci od dana i to kad mi je usage bio preko 10 sati...
Evo neki prosecan dan moj, s tim sto mislim da kada pricas ne ulazi u usage vec samo kad je upaljen ekran, i imajte u vidu da je photos koji je background activity ceo dan uploadovao slike na iCloud... LTE ceo dan, wifi kod kuce i u office kratko...
Pogledajte prilog 153570
Ne, ovo je Singapur![]()
^ jeste naziv operatora
Mali off
Nasi operateri su spremni za 4g, ceka se digitalizacija tv signala
@jorgovan M7 jeste losijij od npr M8, ali zanimljivo da pravis toliku razliku sa 6icom..ja imam drugacije iskustvo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari