Šta je novo?

iPhone 5S / 5C - zvanicna tema

iPhone 5S | 5C - zvanicna tema

Do podesavanja je jer si zakljucao rotaciju ekrana :)
5140ed1bf63ce2bb6fd76f88769fee62.jpg
 
Poslednja izmena:
Stvar je ukusa...

Koristio 4s, 5s, 6s... Pa se opet vratio na 5s...

Za mene ovo je najbolji telefon ikada napravljen :)
 
Cudi me da nisi isao na SE onda?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Realno. Pritom je SE telefon sa ubedljivo najboljim odnosom cena/kvalitet trenutno... Skoro sam kupovao telefon za majku i video da je Samsung A5 npr skuplji od njega.
 
Ali A5 17 je water resistant, bolji ekran i veći, bolja prednja kamera i zadnja je tu negde.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 
Možda, ali i ja i ti znamo da i i dalje nije bolji telefon. ;)
 
  • Like
Reagovanja: NAS
Dešava mi se da mi stigne sms ali nema nikakve notifikacije i nema broja na ikonici za nepročitane poruke. A sms je tu kad se uđe u konverzaciju. I to samo sa određenim kontaktima. Evo sad neće ni slide for more. O čemu se tu radi? 5S sa aktuelnim iOS-om.

edit: nakon restarta telefona sve se normalizovalo. Ostaje otvoreno pitanje što se zaglupilo i strah da se ne ponovi a može vrlo zeznuto da bude ako stigne neki bitan sms. Pošiljaocu stigne izveštaj da sam primio a ja nemam pojma da jesam a sms mi u telefonu. :D
 
Poslednja izmena:
Do podesavanja je jer si zakljucao rotaciju ekrana :)

Kod mene nije uvek slucaj, mislim da zabaguje nekada kamera, pogotovo ako se udje u kameru sa lock ekrana i odmah snima, video ne stigne da dobije informaciju o rotaciji izgleda. Glupost. I onda nema nacina da se vrati u normalu. Jedino preko nekog dodatnog programa da se rotira video.
 
Poslednja izmena:
Poceo nesto punjac da me zeza,pa sam hteo da pitam dali mogu da koristim punjac od android telefona (mislim samo punjac,ne i kablic naravno).
 
Imam dečije iPhone 5. Hteo bih da obrišem Purchase history jer imaju gomilu palikacija. Problem je u sledećem, na iOS 10 history ne može da se obriše na telefonu već samo preko iTunes, a iTunes 12.7. više nema integrisan App Store. Da li neko ima ideju kako da ovo odradim?
 
pozzz drugari..treba mi jedan savet...vidim da se dosta vas razume ovde...prosecan sam korisnik....ovako imam iphone 4s nekih dve god...i mogu reci da sam prezadovoljan ios sistemom...ispala mi prilika da prodam mob za 80 eura...i sad se razmislajm da vredi uzeti polovan 5s....ako moze neki savet
 
znam da vredi svakako...nego me zanima kako radi sa novim ios-om...i dal bi mogao da se koristi jos 2 god...dal ce imati mozda problem sa udate-om u buducnosti...i tako te zebancije...to me zanima
 
Pa baš 2 godine, a star je već 4... Radi okej sa ios 11, a da li će dobiti sledeći niko ne zna
 
Ogomna je razlika 4s na 5s, 4s je neupotrebilj skoro koliko je bio spor na iOS 9, 5S radi jako lepo i brzo na iOS 10, 11 nisam probao jos.

Aplikacije ce podrzavati naredne 2 god sigurno, svaka app podrzava 9+, vecina i 8+,to je standard trenutno, tako da nema brige za 5S. Jedino mu baterija nije nesto ali ok.
 
narusio sam 5s...nasao sam na internetu veoma dobro ocuvan...sa 32gb memorije...i na njemu je ios 9....za 160 eura
 
Odlična kupovina. Trebalo bi da vecina app koje koristiš rade na IOS 9, ne radi ni slučajno nikakav update, eventualno promeni bateriju i uzivaj.


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Svi stavljaju kopiie baterija, original ne postoji kao deo cenim da ie oko 20e
 
mojoj majci je danas ispao iphone 5 na cosak i od tada vise ne radi
da li neko mozda zna sta bi moglo da je u pitanju
bukvalno je pao sa metar na mekan tepih
 
Vidi da se baterija nije pomerila iz ležišta. Velike su šanse za to ukoliko je baterija promenjena u nekom žlj servisu i nije lepo ugradjena. Imao sam taj problem na petici i čim naglo pomerim telefon ili padne on se isključi i ne daje znake života. Onda sam ga ručno otvorio i samo malo tapnuo lepak da se baterija ne pomera i bilo je sve okej, ali nisam ga jos dugo koristio, kupio sam drugi


Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro
 
da, kupio sam ga polovnog i stavljena mu je tom prilikom nova baterija u servisu koji saradjuje sa prodavcem

videcu da nabavim onaj vakuum da mu dignem ekran da vidim
 
Nazad
Vrh Dno