Šta je novo?

iPhone 5S / 5C - zvanicna tema

da idem od kuce do kuce i da se raspitujem ko je izgubio telefon? sim zakljucan telefon bio zakljucan, sad je resetovan i nista nema od bivseg korisnika. mozda bi i nasao vlasnika posle par godina i zamisli da mi kaze ja sam vlasnik, ali nemam papire da ti dokazem. sta onda? ne pada mi na pamet, a da cu imeti problema cisto sumnjam, nije kraden telefon, nego je nadjen. to je ogromna razlika. ima da radi jailbreak danas

Dobar dan, policijska stanica Subotica? Pronašao sam telefon, vidite ako je neko prijavio pa mu ga vratite. Doviđenja.

Meni je tako ukraden iPh 6, pa znam ružan osjećaj 😀
A nadam se da je vlasnik prijavio nestanak, jer IMEI ne možeš naći, a čim dobije bilo kakav signal, narodna milicija će odnah da te pronađe.

iPhone 5S | 5C - zvanicna tema

Nesto si pobrkao, ako je tel zakljucan na iCloud, ne moze mu pomoci nista pa ni restore. A ako je prosao restore onda nije ni bio zakljucan, a fmi se pali i gasi iskljucivo sa sifrom naloga na koji je povezan...

Kako ja po ovom da znam sta je zakljucano

Prilozi

• 14535844270852052886029.jpg
    14535844270852052886029.jpg
    788.8 KB · Pregleda: 146
To je zakljucano na neku mrezu, trebaqju ti neke od onih x, r sim kartica.

Šta si uradio sa svojim 5s ?

I nikad mi neće biti jasno , ljudi kao ti, što stavljajate ove gume po telefonu, jednostavno se gubi osećaj premijum uredjaja. Moj stav, bez ljutnje...

Nista, samo sam odjednom primetio da je iskocilo staklo. Delim tvoje misljenje i zato sam skinuo masku i jedan dan se sagao da vezem pertlu i ispao mi iz dzepa i sad je sav istackan, tj ima rupice od pada na 3 od 4 ivice...

Klasicno proseravanje kako oni brinu o svojim korisnicima. Mogli su samo u tisini da taj telefon otkljucaju I ne bi se dizala nikakva prasina

Jedno pocetnicko pitanje, kad otvotim galeriju za trenutak su mi mutne slike, pojavi se u donjem desnom uglu beli kruzic i tek kad se on popuni slike su normalne.Sta to moze da bude.

Učitava sa iCloud-a

Sta da uradim, kad nije spojen na interenet slike ostaju mutne.

Izaberi kako ti odgovara u settings > iCloud

65b6e3788a739222dc8ce2250f7498ac.jpg

Tako mi je i ukljuceno.Ako iskljucim icloud photo library sta ce se dogoditi.

Nece ucitavati sa iclouda. Sta vi na "download and keep originals" i tada ce ti drzati u punoj rezoluciji i na telefonu i na oblaku.

Jedno pitanje, malo me mrzi da listam temu u nazad, od kako sam update 5s na 9.2.1 iOS, desavaju se random bsod i restart, nekad jednom nekad krene restart pa bsod opet pa restart potraje i po par minuta ne moze da upali...telefon je jos uvek u garanciji

Ugasi telefon, podigni iTunes, nakaci kabl na komp, spoji sa iPhone-om i sve vreme drzi Home dugme da bi ga ubacio u recovery i idi na restore (Backup u iTunes-u pre svega) i set up as new (ne vracaj backup).

Ako se i posle restore-a ponavlja, pravac iStyle.

Jedno pitanje, malo me mrzi da listam temu u nazad, od kako sam update 5s na 9.2.1 iOS, desavaju se random bsod i restart, nekad jednom nekad krene restart pa bsod opet pa restart potraje i po par minuta ne moze da upali...telefon je jos uvek u garanciji

Prvo napravi backup.

Drugo, da li u privacy > diagnostic&usage > d&u data imaš panic log fajlove?

Ako imaš, uradiš Restore ali ako se problem bude i dalje dešavao nema popravke.

Daj sliku logova svih, ne otvaraj pojedinačni log.

Ništa. Sve je to OK!

Nisam video to.
Sada radiš reinstalaciju bez vraćanja backup-a. Ako se isto dešava vreme je za novi telefon. Ako je ok, vrati backup.
Ako nakon toga krenu isti problemi, imaš problem da backup-om

iPhone 5S | 5C - zvanicna tema

A reci mi samo da li znas kolika je garancija tačno na njega posto ja ne mogu da nadjem taj podatak u ugovoru od mts, uzeo sam ga 15.11.2014., on je kod mene znaci 1godina i 3.5 meseca

I ako je jos uvek da li ova vrsta "kvara" podleže garanciji

A reci mi samo da li znas kolika je garancija tačno na njega posto ja ne mogu da nadjem taj podatak u ugovoru od mts, uzeo sam ga 15.11.2014., on je kod mene znaci 1godina i 3.5 meseca

I ako je jos uvek da li ova vrsta "kvara" podleže garanciji

Svi uredjaji kupljeni kod nas su pod dvogodisnjom garancijom. Do sad si vec mogao da uradis restore, set up as new i vidis da li i dalje blesavo radi/ne radi.

Ako i dalje ima iste simptome, nosis u iStyle.

Hardverski kvar - nemas ostecenja koja bi dovela do toga - miran si.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno