Šta je novo?

iPhone 5S / 5C - zvanicna tema

za 5C od 16 giga mogu da dam plafon 250-300e
za 5S isti kapacitet plafon 450e

...

Mozes ti da das,ali da li ce ti neko prodati za tu cenu.. ;) salu na stranu,skup je ali sta se drugo moglo ocekivati od jabuge. Marza sto veca i udri

i onda da neko da za plastikaner 300 :)

Ja moj iPhone 4 nema teorije da prodam za 200 eura ni pod razno, i dalje služi svrsi i odlično radi.

za 5C od 16 giga mogu da dam plafon 250-300e
za 5S isti kapacitet plafon 450e

Da moram da u ovom trenutku menjam telefon, ja bih išao do možda 350 evra za 5c i možda malo iznad 450 evra za 5s. Sve preko toga je porez na fenseraj.

Ocigledno me niste razumeli. Toliko bih novca dao za jedno, mozda, 10 meseci od sada za te telefone, 750-1500e za telefon bi dao samo bolestan covek ili neko ko ima novca na bacanje. ;)

Mada sam nedavno cuo zanimljivu pricu od jednog prijatelja. Neki lik od svoje platice kupuje svakog meseca po jednu elektricnu gitaru (iako ima punu kucu gitara - negde oko 100-tinak), a ostatak meseca gladuje. Kapiram da ekipa koja se prva zaleti njima cena nije ni bitna (kupe ga od jedne ili vise plata), samo da ih vide u kaficu, sa zlatnim iPhone-om...

ja sam juce prodao 5 i uzeo 5s,crni.Hteo sam beli,al koga god sam pitao rekao je da belih gotovo da nije bilo,a oni koji su imali,trazili su i po 100e vise u odnosu na crni.

Gledao sam i neke klipove na yt i na par njih sam cuo da je beli iphone nije imao sanse da se nabavi sem za par njih koji su bili medju prvima

Ako vas nesto bude interesovalo,pitajte

Poslednja izmena:
Pisi utiske. :) Kamera, fingerprint, brzina, baterija.

Što se kamere tiče,to sam prvo probao i nisam primetio neku razliku,što sam i očekivao_Opalio sam svega par slika po dnevnoj svetlosti i nisam primetio ništa što se razlikuje u odnosu na 5cu.Nisam još probao kad nije baš sve lepo osvetljeno i to planiram sad da uradim ako ne bude mrzelo da izađem na polje.

Finger print,ok stvar,al ništa spektakulrano i dešava se da neće da otključa,iako je prst čist i lepo i mirno postavljen.Ubacio sam još 1 prst za svaki slučaj,pa ću videti kako će se ponašati nakon par dana.

Baterija,deluje mi da traje duže,mada to još ne mogu sa sigurnošću da kažem,jer ga nisam napunio ni jednom do kraja,al ova 2 dana ga nisam ispuštao iz ruke i 2x sam ga napunio na nekih 70%.

O ios 7 neću da pričam ništa,jer je već dosta ispričano-PUN JE BUGOVA!

Baterija,deluje mi da traje duže,mada to još ne mogu sa sigurnošću da kažem,jer ga nisam napunio ni jednom do kraja,al ova 2 dana ga nisam ispuštao iz ruke i 2x sam ga napunio na nekih 70%.
Baterija duže traje zbog iOSa 7, očigledno. Na starom iOSu 6.x na iP5 ostavim preko noći WiFi, 2G i GPS i ujutru mi ode 10-15% baterije. Sada ode 3-4% samo.

ako vas još nešto interesuje,pitajte ;)

Verujem da si stavio iOS 7.0.1, da li i dalje buguju imena ljudi za imessage? Neko mi rece da je sredjeno to u 7.0.1

Poslednja izmena:
Pa mora biti malo bolja baterija kad je i jaca nego na 5 ici .

jos sam na 700.Sad cu da dignem na 701.

Pa imas li sada problem sa imenima u messages za imessage? Prikazuje broj umesto imena.

isti bug postoji

E u pm... Stvarno ne znam zasto se to desava. Ne verujem da ce to biti sredjeno s obzirom da je problem samo u Srbiji...

To samo u Americi ima. Nece nigdje pobjeci iP. Ako si speman da platis donijece ti ga na vrata, ne moras ni cekati :D

Ne cekaju ovi ljudi u redu zbog novog ajfona,nego zbog samog cekanja.Nekako shvatam da ih to ispunjava i da im je cekajuci lepo,jos upoznaju nove ljude,druze se,zezaju i tako.Da su *****i,kao sto sami kazu - jesu,ali na neki po meni pozitivan nacin,za razliku od mnogih drugih *****a po ovom belom svetu.Definitivno je ponizavajuce prema ostalim problemima danasnjeg drustva ovo nazivati bolescu globalizacije.

mogli su da dodju i kod nas da cekaju u redu za pasose...drustvo i nije tako interesantno,al dozivljaj da si usao u toplo sa brojem u ruci nakon 5-6h stajanja na hladnom je neprocenljiv!

jednostavnije i jeftinije je kupiti novi telefon nego se sa ovim bakcati.

Vrh Dno