Sir_Oliver
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2006
- Poena
- 319
Onda znaci, sharp i lg prave bolje ekrane od ostalih, a ne apple.
Moj licni osecaj je da One-X nema konkurenciju, Full-brightness je na strani iPhone5, dok su boje "toplije" na OneX sto je bitnije onima koji cuvaju bateriju, a uzevsi u obzir potrosnju na tim rezolucijama, to je onda jako bitna stavka.
Bio sam u Amsterdamu u subotu, skoknuh i do Apple radnje da pogledam iPhone 5 uživo. Ne znam koliko je dugo bio izložen primerak koji sam ja gledao ali sam video dosta ogrebotina oko konektora sa donje strane, bio je izguljen do metala :S:
Ledja i prednje staklo nisu bili ogrebani. Inače je utisak iz prve ruke više nego dobar. Izuzetno lagan, usudio bih se reći, nerealano lagan a opet se nije izgubio osećaj robusnosti (iako je bio izgreban sa donje strane).
Samo što je kupovina IP5, bar u Apple store-u u Amsterdamu, bukvalno lutrija. Registrujete se na sajtu i time ste ušli u izvlačenje za kupovinu telefona sutradan, kada treba da odete do radnje, platite i preuzmete telefon. Drugačije se nemože kupiti simfree, bar trenutno, *****izam :wall:
slično je bilo i u Hong Kongu, ljudi su se prijavljivali po 50 puta da bi kupili fon...Samo što je kupovina IP5, bar u Apple store-u u Amsterdamu, bukvalno lutrija. Registrujete se na sajtu i time ste ušli u izvlačenje za kupovinu telefona sutradan, kada treba da odete do radnje, platite i preuzmete telefon. Drugačije se nemože kupiti simfree, bar trenutno, *****izam :wall:
Hoce li se onda i bagovi koje je JB napravio otkloniti?
Jailbreak je bolje imati nego nemati
moje iskustvo je da jb pravi dovoljno problema da nema potrebe da ga imam 🙂
pocev od toga da sve radi odlicno , preko odlicnog iskustva pri prelasku na novi model ( restore i sve radi 🙂 )
jb me je podsecao na htc hd2 i android romove , stalno se pojavi nesto novo sto mora da se cacne pa se ponekad nesto i pokvari
jedino sto mi od jb opcija stvarno fali je callerid fix
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari