Šta je novo?

iPhone 4s vs. Note vs. Galaxy Nexus...

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
Razmisljam sta od ovoga da uzmem nakon Sensation-a, Optimus 3D i GS II koji ce za par dana kod novog vlasnika.

Ne znam za sta da se odlucim, Note mi se svidja zbog ekrana ali nekako mi se cini da cu samo imati veci GS II, ne znam hteo bih nesto novo pa razmisljam da uzmem 4s, ili mozda Galaxy Nexus da sacekam da izadje?

Pomozite, dajte neke predloge...

A da uzmes Motorolu RAZR aka Spyder? :)
Pazi, Note je veci GS II, realno. Licno bi mi smetao prelazak sa 4,3'' na 3,5'' kod ip 4s.. HTC su svi isti prakticno.. mislim da je ova Motorola nesto bas novo, ako nista drugo nisi koristio njihov Andorid UI a telefon je od metala, kevlar, 4,3'' super amoled i pristojna kamera i 1080p kamkoder..

Ne bih Motorolu, a ne znam ni kako da dodjem do nje.
Ima slabiji procesor od Note i Nexus-a, slabiju rezoluciju, slabiju bateriju od Note, osrednji kvalitet reprodukcije...

Pa bice ih uskoro kod nas na oglasima :D
To da je slabiji cpu, to je relativno i meri se u par %, rezolucija ok [ne zaboravi da je i to ok za 4,3''] a i autonomija se iznivelise jer je manji ekran od Note-a.. reprodukcija je prosek ali eto. U sustini ne znam zasto si prodao SGS II.

Novo i drugačije? Uzmi Windows Phone 7 uredjaj. Po Apple tvrdnjama, Android je kopija iOS, tako da, ako veruješ u to što kažu, ništa naročito novo nećeš da dobiješ.

Necu Motorolu, ne privlaci me uopste.
Najradije bih 4s ili Note.
A zasto sam prodao GS II? Hocu nesto bolje i novije.

WP necu, jeste nesto novo ali nema sta da trazi pored Androida i ios-a.

Po čemu nema šta da traži pored druga dva? Iskreno pitanje.

Nemoj da se lazemo, pa WP7 je u rangu sa badom a verovatno je i losiji izbor.

Emix, kada vec tako cesto menjas telefone uzmi ip4s pa onda Note. Logicniji raspored, gde sa onolike ekrancine da spadnes na 3,5''.

Nisam mislio na to [iako je meni i to veliki prelaz] nego na 3,5'' vs 5,3'' kod Note-a, mislim da je bolje da uzmes 4s pa onda Note ako vec tako cesto menjas telefone.

E pa da, i to sto kazes :D Nego, kada se ocekuje sgs III?

Ja bih čekao galaxy nexus.
Note je preveliki, a samo ima veću rezoluciju i bateriju od sgs2.
Motorolu bih zaobišao: ekran, loš "skin", zaključan bootloader.
A na ip4s bih se vratio/otišao samo ako bi mi trebala odlična kamera.

---
desire

Uzmi Note ako zelis nesto novije i drugacije :) jeste uvecani GSII, ali je dozivljaj totalno drugaciji :) to je jedino sto moze posle GSII da izazove onaj vauuuu osecaj

@Tetsuo @bata87 Pa Nexus je u sustini jos slicniji GS II, jedino ICS. Kamera me odbija bas. Ali ICS mi se jako svidja.
Note je GS II sa hd ekranom, jedino ta olovka...
A 4s je zaokruzen proizvod cini mi se, kamera, video, plejer... Ali ima odredjena ogranicenja za koje ne znam jesam li spreman da prihvatim.

Ne postoji zaokruzen proizvod, to smo davno ustanovili :) iskreno ja bih isao na note, ako vec mozes da progutas onoliko cudo, jer je sve na onom ekranu uzivanje raditi (da ne pricam za web :) )

Najverovatnije cu uzeti Note. Rekao sam da je ogroman ali sada vise ne znam sta je ogromno sta ne, iskreno.
Isprobacu ga prvo sigurno bar 5 minuta pa odluciti.

Jedino Note moze da donese osecaj napretka posle sgs2. Necu reci da je note bolji od sgs2 jer je glavna razlika velicina ali cu reci da je prelazak na bilo sta drugo posle sgs2 korak unazad.
Ja sam ovih dana bio na putu sa Noteom i bas smo se lepo druzili :) iPad nisam ni nosio a laptop kraju nisam ni vadio iz sobe. Power point prezentacije pregledao na telefonu kad mi trebalo... Realno ogroman ekran moze biti prednost ali i ogromna velicina moze biti neprelazna mana. Ja sam se navikao na velicinu, sad mi je super. Takodje olovcica moze biti zgodna.
Ne mogu vam opisati kako ljudi reaguju na note kad ga vide, kombinacija neverice i odusevljenja :)
Takodje odusevilo me je kako GPS radi, to je prosto neverovatno kako brzo locira i koliko je precizan. Prvi put ga upalim na drugom kraju evrope a on ga locira za 30sek, reko wtf. Kao pesak napravim bukvalno par koraka i on mi odmah tacno odredjuje smer kretanja, neverovatno apsolutno me je fascinirao.

I jedno upozoronje, telefon je sporiji i ima neki lag i zapinjanje u odnosu na sgs2, ne sumnjam da ce srediti al valja napomenuti. Takodje baterija malo krace traje.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Hvala ti na informacijama iz prve ruke...
Uzimam Note najverovatnije, i ja mislim da je to najbolji izbor.

Najvise mi je zbog ekrana, kamera i sve ostalo je u sustini isto kao GS II samo je verovatno dozivljaj drugaciji ipak je ovo 1280x800, e da i kvalitet reprodukcije je vrhunski na stock player-u.

Brine me po malo ovaj problem prilikom razgovora da sagovornik ne cuje najsjajnije kada se udalji malo telefon od usta, bile je price o tome u Note temi... Ne znam da li je to softver.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno