Pricas o velikoj manjini korisnika koji zele da prodju jeftinije.
znachi vecjina srba ima spremno 700e-800e (dolar = euro pricha) i samo cheka da mozhe da kupi? Superdefinitivno nas je kriza zaobishla onda
![]()
Zaista veliki napredak nema sta, konacno iPhone kome nemam sta zameriti.
Ali isto tako nema nikakvog razloga za euforiju, wauuu, razbili su sve, realno nisu, iPhone 4 nije nista bolji od Desire, sad mozemo tek da pricamo da su tu negde. Licne preferencije ce ovde presudjivati ko vise voli apple uzece iPhone ko voli android uzece nesto od HTC-a.
Vish to i mene zanima kako ce igre da podele.
A iPhone 4 ima A4 dakle isto kao i iPad, moci ce da gura, kao sto iPad gura one igre za njega u 1024*768. Ja mislim da ce moci i upscale da radi i plus ce biti varijante sa full rezolucijom. A s obzirom da je fizicka velicina ekrana ista nece se tu nesto promeniti specijalno u izgledu igara.
AloooPogledaj na tube-u review tih htc-a. Kvalitet izrade 0. Neka plasticna ledja, od najgore plastike moguce. Neka mala baterijica. Stvari u 21 veku ne treba da izgledaju tako. Ova rasprava se nikada nece prestati. Svi koji hvale apple na ovom forumu znaju sta pricaju.
A sto bi menjali User expirience kad je najbolji. I gde je konkurencija kada je to u pitanju? Pa 1Ghz androidima secka pomeranje po ikonicama da ne idem daljedostigli konkurenciju? Pre bih rekao pocepali su ih po skoro svim stavkama.
![]()
ajd ok dizajn, mada nekima se vise svidja dizajn 3g, ovaj izgleda sa strane kao neki SE
Danas sam u autobusu primetio jednu zanimljivost. iPhone4 je po dizajnu neverovatno slican n96. Tj ako izuzmemo to sto N96 nije touch, potpuno iste bocne strane...
Pricas o velikoj manjini korisnika koji zele da prodju jeftinije.
Kakvo sviranje onoj stvari... :wall:E ovo je odlično, ako niste pogledali. http://www.youtube.com/watch?v=znxQOPFg2mo
FAIL!Pogledajte kako se izvlači, kaže svima u sali da ugase wifi na laptopovima da bi iPhone wifi mogao da radi bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari