Šta je novo?

iphone 4 signal

danijel07

Cenjen
Učlanjen(a)
14.11.2010
Poena
169
kupio danas iphone 4,ios 5.0.1 bb 02.10.04 odkljucan gevey karticom.sve funkcionise kako treba ali imam mali problem sa pokazivacem signala.uvek stoji na jednu crticu,ne mice se odatle iako je signal u fulu. jel ima neko resenje za moj problem? hvala unapred

kupio danas iphone 4,ios 5.0.1 bb 02.10.04 odkljucan gevey karticom.sve funkcionise kako treba ali imam mali problem sa pokazivacem signala.uvek stoji na jednu crticu,ne mice se odatle iako je signal u fulu. jel ima neko resenje za moj problem? hvala unapred

nije valjda da niko nije imao slican problem?

Instaliraj Ultrasn0w iz Cydie. Pretpostavljam da ti je fon JB-van.

Instaliraj Ultrasn0w iz Cydie. Pretpostavljam da ti je fon JB-van.

Ne radi ultrasn0w na tomBB, on samo otkljucava 1.59.

@danijel07
Odradi restore, ali obavezno napravi custom fw pomocu snowbreeze-a. Nikako nemoj da radis restore sa oficijalnim, podicices BB i zakljucaces telefon. Onda ces moci samo da ga koristis kao iPod.

Nisam mu zato rekao da instalira Ultrasn0w nego baš zbog toga što će vratiti signal na normalu vizuelno jer sa signalom je sve ok.

@Thierry Henry
instalirao kao sto si reko Ultrasn0w i signal je proradeo.Hvala puno! :):)

Nema na čemu, uživaj;)

Nisam mu zato rekao da instalira Ultrasn0w nego baš zbog toga što će vratiti signal na normalu vizuelno jer sa signalom je sve ok.

Aha, ok. Moja greska onda. :)
Bitno je da mu sad sve sljaka normalno.

Ali u svakom slucaju treba da upamti da kad bude jednom radio restore da ce trebati da pravi custom fw da ne bi zeznuio BB i trajno ga zakljucao. :)

Aha, ok. Moja greska onda. :)
Bitno je da mu sad sve sljaka normalno.

Ali u svakom slucaju treba da upamti da kad bude jednom radio restore da ce trebati da pravi custom fw da ne bi zeznuio BB i trajno ga zakljucao. :)

naravno druze,svaki savet je koristan! hvala!

moracu da uradim restore,jer ulstrasn0w jede bateriju ko lud! jel ima neko uputstvo korak po korak za restore? da nebi za**** bb...

Nije ultrasnow vec je problem u push notifikacijama i haktivaciji. Bolje da ti jede bateriju nego da ga zakljucas. Sacekaj da se pojavi neko ko ima vise iskustva sa tim ili poseti iphonesrbija forum.

Poslednja izmena:
@yooyo citiram deo tvog posta
...ili poseri iphonesrbija forum. :laugh: :laugh: :laugh:

@danijel07
Ne trebas restore da odradis, mada bilo bi pozeljno. Probaj prvo preko SAM da odradis za push i haktivaciju. Taj problem ces uvek imati jer nemas maticnu karticu pa ti je jedino resenje SAM ili da nabavis maticnu karticu sa koje ti je mreze iPhone. Imas detaljno upustvo na iSrbija forumu. I obavezno pravi custom fw, nikako sa oficijalnim.

@stolex:
Ispravljeno.. kucao sam u tapatalku sa smrznutim prstima.

Imaš uputstvo na iSrbija. Preko Snowbreza napraviš custom ili skini već napravljen sa njihovog foruma i odradi shift+restore i posle jb preko Redsn0wa.

@yooyo citiram deo tvog posta
...ili poseri iphonesrbija forum. :laugh: :laugh: :laugh:

@danijel07
Ne trebas restore da odradis, mada bilo bi pozeljno. Probaj prvo preko SAM da odradis za push i haktivaciju. Taj problem ces uvek imati jer nemas maticnu karticu pa ti je jedino resenje SAM ili da nabavis maticnu karticu sa koje ti je mreze iPhone. Imas detaljno upustvo na iSrbija forumu. I obavezno pravi custom fw, nikako sa oficijalnim.

a sta mu dodje taj SAM?

To ti je jedan tweak iz Cydia-e sto ti pomaze oko aktivacije iPhone kad nemas maticnu karticu da bi ti radio push i notifikacije itd. Da ti ne bih puno objsanjavao idi na forum iSrbija, registruj se i tamo imas detljana upustva za bilo sta sto tebi treba. ;)

Isti problem ultra snow resava problem. I meni se to desavalo

Vrh Dno