Šta je novo?

iphone 4 pracenje

Cirko

Cenjen
Učlanjen(a)
05.02.2012
Poena
160
kupio sam iphone 4 od neke cure i posle nekog vremena primetio sam da poruke kasne a nije bilo do operatera pitao sam curu da li je imala nekada problema sa tim na sta mi je ona odgovorila da je momak njen kada joj je dao tel instalirao nesto i bukvalno je vidio svaku poruku koju dobija i salje i pozive tako da sam sada i ja ni kriv ni duzan nagrabusio :/ da li neko zna sta je u pitanju da li ide preko imei br ili kako i koje je resenje

hvala

Nešto ne verujem da je to moguće ako tel nije jailbreakovan. Probaj da uradis factory reset (general - reset - erase all content and settings - reset iphone)

Ako je jailbreakovan onda ce ostati da visi na jabuci.bolje odradi brisanje sa semirestore-om

ja ne znam da li je jailbreakovan verovatno da jeste u to se ne razumem mozda bi onda najbolje bilo da odem u servis da ne uprskam sta ali verovatno ce me oderati dzabe

Predstavi se kao otmičar i traži otkup (pošalji sam sebi poruku), taman da pokriješ pare što si dao za tel. :D
Primer: "Jaooooo, kako sam čekala tvoj poziv, evo stižem u tvoj stan Mileta Kitića 69 u 4:00 AM" .

Poslednja izmena:
fino malo i sale uvesti ali meni bi vise odgovarale ozbiljnije preporuke :D

ne verujem da tako nešto postoji.

Bilo je pre nekih priča o kašnjenju poruka,al beše to davno,pa ne mogu da se setim u čemu je bio problem.

kazem da je na iphonu sigurno instalirano za pracenje svega i jedino je pitanje jel ima nacin da sa sigurnoscu mogu da znam da se to skine

Zakacis na komp, startujes iTunes i kliknes na restore, i ne brines vise. Ako ne znas da li ima JB, to znaci da ti ni ne treba...

meni i ne treba jb ali neko gore rece da ako je odradjen da ce ostati da visi na jabuci

1. da li na telefonu imas ikonu "Cydia"? - ako imas, onda imas sigurno i jailbreak.
2. kao sto je chimpresco rekao: zakaci iphone na komp, startuj itunes, uradi backup, uradi restore i izgubices jailbreak.

inace poruke mogu da "kasne" ukoliko koristis iMessage a nemas 3G internet u svom tarifnom paketu.
(iMessages su poruke izmedju dva iPhonea (tj sad svih Apple uredjaja) i ne salju se kao klasican sms, mada tako izgledaju, vec preko interneta. Mozes ih prepoznati po tome sto su plave umesto zelene boje)

u slucaju da nemas 3G internet ni wifi, a neko ti posalje iMessage, poruka ce ti stici tek kad se zakacis na WiFi.

jos jedna stvar: software za pracenje "supruznika" (ili koga vec) postoji za iPhone cak i ako nije jailbreakovan ali taj software se placa - tacnije placa se mesecna pretplata za servis. software mora da se instalira klasicnim putem na iphone ali ne znam kako se kasnije sakriva kako ga "supruznik" ne bi otkrio.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno