Све све, али кад сам прочитао да је једна од 7 највећих новина могућност креирања фолдера...
Реално, iPhone постаје све квалитетнији пословни телефон, али превише споро усвајају ствари које су стандард на Symbian-у (прави мултитаскинг је имала моја Nokia N-gage пре једно 8 година, а сви новији телефони имају екстремно добру mail апликацију).
Са друге стране, свиђа ми се iAd фазон, лепо су уклопили, и ред би био да и неке апликације које се иначе плаћају могу овако бесплатно да се користе.
Game Kit, или како се већ зове је ископирани Xbox Live, као што и они кажу, делује занимљиво, али никад нисам могао да се играм на малом екрану (без обзира на платформу).
А ова фора са iBooks ми се највише допада. Јер, реално, једино Apple (уз Google) може да направи ово и да то буде успешно.
И на крају једно питање, пошто је ова надоградња предвиђена за постојеће телефоне, је л' то значи да неће бити и новог уређаја, или...? И које су шансе да надоградња буде бесплатна, односно, да се нови iPhone 3GS-ови продају са 4.0 оперативним системом када он изађе?