Slažem se, sve je tačno što si napisao. Ja samo mislim da forum može poslužiti za neku malo širu raspravu koja prevazilazi ToS i uputstvo koje dolazi uz aparat, tehničku službu, pa i Google. Znam ja dobro šta se sme, a šta ne sme, samo želim da diskutujem o tome, zašto je to tako, jer za to forum i služi. Da napišem sa čime se slažem, a sa čime ne, da napišem šta smatram dobrim, a šta lošim.
Što se tiče preglednosti posta, shvatam i sam to, a razlog tome je što većinu postova čukam upravo sa iPod- a, jer mi je najlakše da iz horizontale čitam forum. Skoro uvek otkucam post u jednom dahu, dobro je da ima i znakova interpunkcije :d Promenićemo to, evo još od ovog posta
Podrška za Linux. Znam da ne postoji. Zato i pitam, jer sam stekao utisak da Linux ima bolju podršku nego Windows. Kada sam priključio iPod na USB pod KLOT Ubuntu- om istog momenta mi je iskočilo tri obaveštenja: jedno da mi otvori program za sređivanje muzike, jedno da mi otvori program za sređivanje slika, a jedno da mi otvori file system kao na USB flash drive- u. Po meni je to znaaaaaaaaaaatno bolja podrška nego za Windows na kome dok ne instaliram iTunes mogu samo da punim iPod! Koji OS ima bolju podršku? Sve to me čudi, jer kao što kažeš u delu Tech Specs njihovog sajta ni L od Linuxa.
Nikad nisam rekao da ti pišeš ružne stvari, mislio sam na drivera, njega sam i citirao, a u postu sam delimično odgovorio i na tvoj post, a sve iz razloga što sam post kucao u jednom dahu, zato je onakav kakav je. Driver se ljuti kad mu neko nešto loše kaže za Apple proizvode kao da mu je brkno prstom u oko. Ja mislim da su Apple prenosni uređaji izuzetno dobri, a to malo mana što imaju se lako može zaobići, ali mislim da treba pričati o njima. Izuzev cene jedino, koja ostaje kraljica svih njihovih mana. Na svu sreću kad je iPod u pitanju stvarno su ispali korektni, zato i posedujem jedan.
edit: Više puta sam pomišljao da vam predložim da razdvojite teme iOS 4 i iPhone 4, jer postoji više uređaja koji mogu da koriste i OS4, a i Phone 4 je zasebna priča. Nekog možda interesuje da pročita nešto novo o samom telefonu, npr ima jedan u fijoci, stoji mu za ukras, i čita svaki post ovde nadajući se da će neko nešto napisati za unlock, a dođe da čita moja razglabanja o iPodu. Al nemam gde drugde da pišem o iOS-u 4. Zato se i trudim da moja pisanija ostanu na softverskom nivou koji obično kudim, a ne na hardverskom kojim sam izuzetno zadovoljan, pa ljudi stiču utisak da sam totalni h8er, pogotovu driver, jer kad nešto loše napišem skače kao da sam mu familiju opsovao.