Та прича о
UV заштити не пије воду, и пре њега су се правили бели уређаји и нису били дебљи зато што су бели. А силиконске футролице у којима уређај стално стоји су добре за људе којима се много зноје дланови, као рецимо мени. Зној дефинитивно проводи струју, а да ли може да штети уређају не знам, али не бих да ризикујем јер нису херметички затворени. Скоро ми је друг пружио његов
iPhone4, након што је завршио куцање поруке и апарат је био видно
мокар. Ја га питам па што не стави неку заштиту, пошто очигледно има исти проблем као ја. А он ће: А што?

Неки људи то ни не примећују и не смета им, али ја не бих да се играм. Искрено мој
iTouch изгледа као други уређај у овој силиконској футроли, изгледа као неки мобилни, доста је дебљи. Кад га извадиш из тога много је лепши и пријатнији за коришћење. Додуше
iTouch има и других проблема због којих ваља имати ту заштиту, а то је да се врло лако изгребе. После људи те огреботине називају као "стандардним". Ништа ту није стандардно, ниси пазио уређај, изгребао се и готово.
iPhone4 наравно нема тих проблема јер има оно блесаво стакло са обе стране... Иначе чуо сам, само не знам да ли је истина, али има логике- да су се неки корисници организовали да туже
Apple, јер су рекламирали да је
iPhone4 неизгребив, што у ствари није истина пошто се то стакло наравно може огребати.