Šta je novo?

iphone 3gs pitanja

Matador

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Imam nekoliko pitanja vezano za 3GS 32GB:

1. da li je spoljni izgled moba u potpunosti identican u odnosu na ostale iphone?

2. da li ima radio prijemnik?

3. koja je verzija sw-a najbolja i da li ima neka koja podrzava multitasking?

4. da li ima neka aplikacija koja bi olaksala - omogucila veci podsjetnik na ekranu koji bi bi uocljiv i prisutan - nesto slicno kao na nokia telefonima?

5. da li je neko koristio invisibile shield i kako se u praksi pokazao?

6. da li je moguce instalirati klasicnu gmail aplikaciju?

7. na poledjini telefona 3gs pise samo 32GB - da li je to ok i da li je zasiat u pitanju 3gs model iako na samom mobu nigdje nema 3gs oznake?

8. koliko ovakav mob vrijedi na trzistu /mimo operatera - free ponuda/?

9. nije vezano za 3gs - interesuje me kada se ocekuje poceta prodaje 4g modela?

Pozdrav!

Poslednja izmena:
1. Identichan je kao 3G, ne 2G.
2. Ne
3. Najbolja je bilo koja posle 3, a multitasking ce imati OS4 za mesec dana. I to shto OS3 nema multitasking kao desktop OS, ne znachi da ce se aplikacije gasiti kada izadjesh iz njih.
4. Da
5. Pa shta ima da se pokaze, shtiti fon od ogrebotina.
6. Da
7. Normalno je
8. 500e + nov
9. Druga polovina juna u USA.

Poslednja izmena:
OK, hvala na odgovorima, koja je aplikacija najbolja za pitanje pod brojem 4 i da li ma neka app za radio prijemnik (pretpostavljam da ne)?

Ne mozesh da imash program za radio kada ne postoji prijemnik :) Radio mozesh da slushash preko neta jedino, i za to postoji gomila aplikacija.

Sto se tiche aplikacije iz 4, nisam to nikada koristio, tako da stvarno ne znam shta je tu dobro, neko ce se valjda javiti da kaze :)

ja koristim na iPhone-u SHOUTcast Radio besplatan je i radi odlicno , celu noc svira preko WiFi-ja..... :banana:

mada bio je jedan dobar , secam se instalirao se preko Installera, imao je zutu ikonicu ... ne mogu da se setim kako se zvao, ali bio je brutalan.....

Samo par stvari, s obzirom da je 32GB sigurno je 3Gs s obzirom da 3G ne postoji verzija sa 32GB. Dalje, postoji jedna stvar u fizickom izgledu po kojoj se razlikuju 3g i 3gs, a to je da je tekst na poledjini sjajan kao i jabuka na 3Gs-u, dok je na 3G tekst taman i nije sjajan. I manje primetno, na 3Gs-u se manje masti ekran od prstiju. :)

Evo ga jos jedan genije da zatruje temu sto nema flash. Da ti mozda nedostaje klasican file sharing over bluetooth?

Josh kad bi na fonu bio total commander, torrent klijent i 4 USBa :d

pa mislim sta sam pogresio , Flash je nesto sto je osnovno!
hiljadu puta mi je zafalio flash , jednostavno neki sajtovi nisu mogli da funkcionisu....
i ne svidja mi se sto ne moze da se ukine da ne otvara "mobile" verzije sajtova.... to je odvratno....

izvinite ,nista lose nisam mislio za iPhone imam ga i sam.... ali zao mi je malo zbog te sitnice. :smackbum:

Osnovno za desktop OS, na mobilnom na samim stranama ne da mi ne treba, nego mi josh shtedi bandwidth ne uchitavajuci ga :d

Samo ona youtube aplikacija vredi nepostojanja flesha, 20x je bolja nego da to isto radish u browseru...

Poslednja izmena:
ok!

evo, jednom prilikom u Studentskom parku blejim , pijem pivchugu, i rekoh!, aj da uplatim rapidshare (istice).... i posto to radim preko euplata.com ,ukucam adresu... ono sve samo znakovi pitanja.... nema flesha... nema nicega... i tako sam morao kuci da kreiram uplatnicu pa ponovo u grad.... :bottle:
i hiljadu puta mi je zafalio FLASH za neke sajtove koji su mi recimo znacajni.....

Nazad
Vrh Dno