Šta je novo?

iPhone 3GS + iGo problem

Cr0n1N

Slavan
Učlanjen(a)
07.11.2004
Poena
320
Posto sa navedenim uredjajem nemam ama bas nikakvo iskustvo osim sto sam ga par puta promuvao po ruci a drugar ima problema sa istim zamolio bih za pomoc oko otklanjanja sledeceg problema koj se skoro pojavio. Naime kada se upali iGo posle od prilike 10ak minuta telefon se sam zakljuca te je neophodno povuci slajder za otkljucavanje i tel. se vraca na iGo koj je ostao da radi u pozadini. Dakle kao da telefon ne konta da je odredjena aplikacija ukljucena i radi Auto lock. Ono sto je drugar primetio vezano za taj problem, ranije dok je iGo radio normalno informacija o kolicini preostale baterije se osvezavala tek nakon sto se izadje iz navigacije (npr. dok je ukljucena navigacija stoji da je ostalo 80% baterije i pri izlasku samo svuce na 40% ) a sada od kako problem postoji vidi se kako nivo baterije opada. Ako neko ima resenje ili se sreo sa istim bio bih veoma zahvalan da podeli resenje ovde.

Ima leka, ali je prilicno skup. Lek je da legalno kupis iGO sa App Store i kraj price. Novije verzije iOS-a, od 4.0 pa navise jednostavno ne rade kako treba sa starim verzijama iGO, a novije verzije je nemoguce naci u "narodnoj" verziji.

Sada sam se cuo sa drugom, soft. jeste 4.x.x jedino mi nije jasno zasto je toliko vremena radio najnormalnije i od jednom poceo da pravim takav problem ... :zgran:

Reseno, u pitanju je bila opcija na telefonu "Shake device to lock" te se pri malo vecim vibracijama u toku voznje uredjaj sam zakljucavao.

LOL :)

Stare verzije IGOa rade normalno na 3GSu na bilo kom softveru, rade i na iPhone 4, samo mnogo sporije, IGO je uvek bio najneoptimizovanija aplikacija za iPhone. I najnovija verzija je chist port sa Androida, nisu ni to mogli da urade kako treba, srecom dosta je bolja i brza od stare i vredi je kupiti (moze se podeliti lako na vise ljudi)...

Nazad
Vrh Dno