Šta je novo?

iPhone 17

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
iPhone 17e je na apple ie 729e, kod njega 499e. Ima preko 1200 pozitivnih ocena na irskoj verziji KP. Kaze mi da ide na minimalnu zaradu i veliki promet, pametno.
Izvinjavam se unapred moderatorima za offtopic, samo jedno pitanje za MegaSkot-a.

Da li kod njega može da se uzme i Macbook Air ili samo prodaje telefone?

Sve sa Apple store Irska, samo obraditi paznju da je u ptanju Irska.

17 max pro star 10 twk meseci, bh normal - psolednjih dana baterija ozbiljno curi. U podesavanjima nema nikakvoh dodatnih aplikacija - nabodno viber i insta vuku nekih 7-8 % . I igrica. Ali sam dodao u situaciju da punim telefon dva puta dnevno. Imate li neki predlog za neku apolikaciju koja moze nesto vise da mi kaze o bateriji ili mozda ima veze sa novim updejtovima

Nešto ti pojede bateriju, moraš da uloviš šta. Instagram npr vuče za keš i kada nije u upotrebi…
iOS 26.6, JAP eSIM, baterija 25-30%/24h, obično u toku trećeg dana u zavisnosti od korišćenja ide na punjač između izlaska i zalaska sunca sa 15 do <30% baterije.
Nema gluposti tipa FB, Instagram, TikTok i tome sličnog bjesomučnog i besciljnog skrolovanja po ekranu, jednostavno normalno korišćenje u skladu sa potrebama.

Ja isto. Nula društvene mreze. Baterija 2 dana.

Samo u ovom svetu našem napaćenom je ako nemaš društvene mreže, ne treba ti dobar telefon sa dobrom kamerom. Kao da se Galaksije i Ajfoni uzimaju samo za društvene mreže.

iPhone 17e je na apple ie 729e, kod njega 499e. Ima preko 1200 pozitivnih ocena na irskoj verziji KP. Kaze mi da ide na minimalnu zaradu i veliki promet, pametno.
Ovo zvuci bas nerealno dobro, koliko izadje 17PM?

Nema nikakve, ako imaš nekoga ko će lično da ode do dotičnog, iskešira i uzme telefon, a onda ga donese tebi na noge.

Nije to loše, za mazohiste 17 Pro oko 1500€ na aerodromu u “Duty free shopu”.

Nazad
Vrh Dno