Šta je novo?

iPhone 17

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zavisi i da li signal meris u odnosu na Kineze jer je za njih dokazano da svi redom lazu za signal. Crtice full ali samo vizuelno.

Signal sada bolji i skoro svuda dostupan kod A1 u odnosu na Telemach i ili Hot pre. Brzina prenosa Telemach je najbolji. Slovenija u pitanju. 5 G svuda

Jel imao neko problem sa narandzastom bojom..te da menja boju, ne valja u maskici i slicno..?

Jel imao neko problem sa narandzastom bojom..te da menja boju, ne valja u maskici i slicno..?
Ja koristim nekih par meseci i apsolutno nikakve promene nisam primetio. Doduse imam neku obicnu providnu maskicu i nisam imao potrebu da je menjam.

9 meseci na 17PM, sve isto. Cak sam zimus prosuo neku colu na njega (bio u maskici pa se malo ulepilo posle par dana, posto nisam primetio da je uslo ispod maske). Obrisao ga lepo cistim alkoholom i sve normalno.

Vozim iPhone od 3S pa dalje 4, 5S, 6, 10S, 13 i sada 17. Bukvalno je svaki bio bez greske. Nije mi bas jasno o cemu pricate oko te jacine signala.....
U poređenju sa nekim niskobudžetnim ili srednjebudžetnim plastikanerima, kad sam u zoni gde skoro da nema signala oni uhvate jednu crticu nekako, a iphone ili ima jednu nefunkcionalnu crticu ili nema uopšte.

Da li neko zna zašto mi se fon puni na 100 posto kad mi je izabrano do 90 i to je radilo super do sad???

Čekajući 18 danas sam ipak uzeo 17 pro. Sve generalno OK, bez iznenađenja osim zvuka u slušalici. Deluje mi da je na 14 pro zvuk tokom poziva jači (oduvek sam držao volume na minimumu) a i sama boja zvuka deluje nekako plitko, da ne kažem jeftino u odnosu na 14 pro. Da li sam nešto propustio?

Mislim da je nerdjajuci celik vs aluminijum. Ovo ,posle 15, izgleda kao jeftina igracka.

Da, uključen je volte oduvek. Mislio sam i ja da je u pitanju hardver tj materijal izrade, ali onda sam obavio razgovor na airpods i utisak je da je i na njima zvuk tokom poziva “metalniji”. Ne znam da li ima veze sa kodekom, vidim na redditu neke komentare, ali činjenica je da zvuk blago rečeno razočaravajući. Govorim o zvuku u slusalici tokom poziva, sve ostalo OK

Daleko da imam utisak da je bolji,za to krivim skrnave operatere. U slusalicama mi je isto identican. Jedino mi je bolji zvuk na satu jer sam presao sa 9 na 11(obican).

Od čega su leđa na običnom 17? Deluju kao plastika ili aluminijum. Pomalo šupalj osećaj kad se kucne

Evo lupkam,nije to ni staklo ni aluminijum nego neka plastika.

Staklo je. Nije bilo plastičnog iPhone-a od 5C.

Meni deluje kao teska plastiketina a tako ce i cuje kad lupkam.

Samsung je imao "glasstic", ko zna sta je apple smislio 🤭

Nazad
Vrh Dno