Šta je novo?

iPhone 17

Uu nisam to znao..probacu.

Jel i dalje moram koristiti iTunes (kao pre 15-ak god) da prebacim slike i video sadrzaje iz Windows-a u iPhone, preko usb-a?
Ne moze i dalje da se prevuce samo i prekopira kao kod androida? 😆
Ponadao sam se da su sa ovom fabrickom funkcijom “datoteke” to pojednostavili…
Instaliraj 3utools imaš mnogo bolji pregled i lakše je sve.

Ja sam uvek koristio Swiftkey baš iz toga razloga na iOS

Probao nju sada, nego nesto mi nije bas legla.. gboard mi je bila bolja na Androidu, ali ne vidim je u Appstore

Drustvo, ima li neko problem sa kvalitetom zvuka tokom poziva na ip 17? Kada pustam multimediju zvuk je dobar, ne kao sto mi je bio na 13 nekada ali recimo da je dobar. Međutim tokom poziva, kada pustim na spikerfon, pri jačini zvuka preko nekih 70% čuje se pucketanje, distorzija zvuka… ne znam da li je do softvera ili je hardverski problem u pitanju… probao sam čišćenje zvučnika četkicom ali ništa ne pomaže
Drugari ima li još neko ovaj problem? Razmišljam da reklamiram telefon, ali čitam po forumima da još ljudi imaj ovaj problem i da im je isto bilo i na zamenjenim uređajima. Dešava se jedino prilikom puštanja poziva na spikerfon

Drugari ima li još neko ovaj problem? Razmišljam da reklamiram telefon, ali čitam po forumima da još ljudi imaj ovaj problem i da im je isto bilo i na zamenjenim uređajima. Dešava se jedino prilikom puštanja poziva na spikerfon
99% je software. Ako pustis muziku i ne krce zvucnici niie do njih. Nisi trebao da guras cetkicu u nove zvucnike, i nemoj to navoditi ( ako ga budes reklamirao ) .

Kakva su vam iskustva sa ios26.1 u odnosu na ios26? Jel ima nekih poboljasnja ili pogorsanja 😆

Sve mi radi savrseno, baterijom prezadovoljan, ali ne znam dal da prelazim na 26.1?

99% je software. Ako pustis muziku i ne krce zvucnici niie do njih. Nisi trebao da guras cetkicu u nove zvucnike, i nemoj to navoditi ( ako ga budes reklamirao ) .
Ma to sam uradio sa najmeksom cetkicom za zube kako Apple i preporucuje kada ima takvih problema. Okej, sacekacu da vidim kako ce biti sa narednim azuriranjima. Nadam se da ce ispraviti jer je bas iritantno. Mnogo poziva imam u toku dana i kad god sam sam u kancelariji pustam na spikerfon

Jel nosi neko 17p bez maske? Posle s23u sa maskom, nikako ruka da se navikne na 17p bez maske. Konstantno mi bezi, kliza.

sto je onda bitno kako neko drugi nosi svoj telefon? :)

Koji snimac razgovora je dobar kod iOs-a?

Ne bih koristio fabricki, naglasava snimanje, a i mora da se pokrene rucno svaki put.

Prijatelju, zakonom je zabranjeno snimanje razgovora ukoliko osoba sa druge strane nije obavestena da se razgovor snima. Ta opcija naglasavanja koju iphone ima nije bezveze tu

Prijatelju, zakonom je zabranjeno snimanje razgovora ukoliko osoba sa druge strane nije obavestena da se razgovor snima. Ta opcija naglasavanja koju iphone ima nije bezveze tu
Ma daj molim te, nisam pitao za savet sta je i da li je dozvoljeno, nego ko je isprobao neku krstenu aplikaciju za tu namenu…
Nije dozvoljeno ni kameru koristiti u svim uslovima i prostorima, pa se koristi, jel 😉

Ljudi ako trazite masku kvalitetnu preporuka za Rimowa aluminium case, jeste da je skupa ali vredi svaki dinar, po meni jedna od najboljih maski u ponudi

Vrh Dno