Dodaće merenje pulsa u Airpods Pro 3, možda na to treba da asocira.Ova animacija mi je skroz kao merač temperature. Nema mi logike da ga dodaju u telefon... verovatno je nesto drugo u pitanju.
Dodaće merenje pulsa u Airpods Pro 3, možda na to treba da asocira.Ova animacija mi je skroz kao merač temperature. Nema mi logike da ga dodaju u telefon... verovatno je nesto drugo u pitanju.
Ja ne verujem da ce slusalice biti prestavljene. Ocekujem da ce ih najaviti oktobra, ali ne zajedno sa telefonima.Ja nigde ne naiđoh na informaciju da će i one biti predstavljene sad....
Ne ocekuj nista ispod 299.999,00bio sam „dead cert“ da uzimam 17 pm dok nisam video najavu da ce apple, kako stvari stoje, ici na fold 2026. i sad nisam vise tako siguran 🫠
Ako ti nije hitno, uvek je zbog novčanika bolje sačekati što duže do nove kupovine, a od sledeće godine će telefoni morati da imaju lako zamenjivu bateriju, pa i sa te strane nije loše sačekati sa kupovinom, pogotovo oni koji godinama imaju jedan uređaj (moći će sami da zamene bateriju).bio sam „dead cert“ da uzimam 17 pm dok nisam video najavu da ce apple, kako stvari stoje, ici na fold 2026. i sad nisam vise tako siguran 🫠
Na 9to5 Mac piše da će biti predstavljene u septembru.Ja ne verujem da ce slusalice biti prestavljene. Ocekujem da ce ih najaviti oktobra, ali ne zajedno sa telefonima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari