Jel postoji ikakva sansa da se iz Srbije kupi apple care za iphone? Napravio sam UsA PayPal nalog ali mi i dalje daje opciju da platim karticom, nikako mi ne izlazi paypal kao opcija. A kartice iz Srbije ne prolaze. Jel ima neka fora mozda?
Imas celu temu o tome 🙂Jel postoji ikakva sansa da se iz Srbije kupi apple care za iphone? Napravio sam UsA PayPal nalog ali mi i dalje daje opciju da platim karticom, nikako mi ne izlazi paypal kao opcija. A kartice iz Srbije ne prolaze. Jel ima neka fora mozda?
Odlicno onda… ja ga i dalje pazim i mazim, doduse Orange je 😁Za sad nikakvih problema. Telefon star 3 nedelje, od prvog dana bez maske i stakla.
Covek, u pravu si, ali lakse mi imati neku falinku koju ne vidim i ne zanima me puno nego nesto sto bode oci, a ovo ako je tacno bas bode., i ne samo to, vec cu pre vremena zameniti telefon jer stvarno ruzno izgleda kada se izguljen.Ja bih rekao da ko traži manu naći će je.....uvek ima neke dlake u jajetu...
Kod USA ima porez na promet umesto PDV. To je nekada bilo kod nas.EU cena ~1400€ , US cena 1200$ + pdv 0% ili nei manji zavisno od drzave?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari