Šta je novo?

iPhone 17

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel postoji ikakva sansa da se iz Srbije kupi apple care za iphone? Napravio sam UsA PayPal nalog ali mi i dalje daje opciju da platim karticom, nikako mi ne izlazi paypal kao opcija. A kartice iz Srbije ne prolaze. Jel ima neka fora mozda?

Jel postoji ikakva sansa da se iz Srbije kupi apple care za iphone? Napravio sam UsA PayPal nalog ali mi i dalje daje opciju da platim karticom, nikako mi ne izlazi paypal kao opcija. A kartice iz Srbije ne prolaze. Jel ima neka fora mozda?
Imas celu temu o tome 🙂

Stvarno? I kolege na forumu? Pomislio sam da je neka Reddit fora... Jel maske pomažu ili se svakako skida?

ovde jos niko nije pisao da mu se ogulio Pro

ne moras namerno, ako se lako grebe kako kazu, samo ce se pojaviti prilikom normalnog koriscenja

Ljudi si po Redditu pisali kako im farba otpada i grebe se pri normalnoj upotrebi, pa me zanima da li je to baš stvarno tako i da li maske pomažu. Kakva su iskustva kod nas ovde... Ili ono menjanje narandžaste boje

Za sada nemam promena, osim sto sam ga cuknuo na prstenu kamere. Ne nosim masku.

Zato vas i pitam, ne mogu Reddit i ostale internete uzimati kao validan izvor. Za klik/pregled ljudi će i g**no da pojedu, kao onaj naš jutjuber

Normalno koristim telefon, spustam na sto, ne biram povrsi gde ga spustam. Ne bacam ga. Generalno mi telefoni jako retko ispadaju. Ovaj 17 pro je izuzetno klizav, pa se i dalje navikavam na držanje. U masci ga je dosta lakše koristiti, ali…

Za sad nikakvih problema. Telefon star 3 nedelje, od prvog dana bez maske i stakla.
Odlicno onda… ja ga i dalje pazim i mazim, doduse Orange je 😁

Mislim da je dovoljno samo izbegavati kontakt sa alkoholom, kiselinama itd… normalno koriscenje ne bi trebalo da utice na skidanje farbe..
Videcemo…

Naravno da ne treba verovati forumima ali ako o tome pise dosta korisnika, mozda problem sa farbom zaista postoji i treba se to reci. Licno koristim stari 14pro, cerka uzela 17-ticu i razmisljao preci no opet ne vidim niceg revolucionarnog da bi me povuklo. Sa druge strane, gledam ga i kao zasvrbi dzep, ma opalicu, no kada vidim ovo za farbu, definitivno cu jos odloziti. Ova 14-tica bez maske se nosi i jos je kao nova a nisam od onih koji telefom paze, maze, vec ga spustam gde stignem, ne bas u prasincinu itd, ali ne obracam paznju da li je ravno, hrapavo, itd, itd. Jednostavno koristim ga normalno jer je on tu da bi meni sluzio a ne da bih ga pazio i mazio kako neki kazu.
Da skratim. Ukoliko zaista postoji problem sa farbom, onda je to jedan veliki minus i jos jednom kazem, treba to reci... no hajd, sacekajmo da se jos ljudi javi, ali onih koji ga ne stede vec koriste normalno i bez maske.

Ili sto bi rekao Apple: naviknes se.

Ja bih rekao da ko traži manu naći će je.....uvek ima neke dlake u jajetu...
Covek, u pravu si, ali lakse mi imati neku falinku koju ne vidim i ne zanima me puno nego nesto sto bode oci, a ovo ako je tacno bas bode., i ne samo to, vec cu pre vremena zameniti telefon jer stvarno ruzno izgleda kada se izguljen.

Ja imam 17 pro max od početka i ništa se ogrebalo nije. Ako normalno koristiš prosto nema šanse da se nešto desia da li može da se ogrebe pa može sve može ko se trudi. Ja imam masku ali ona ne štiti deo oko kamere. Siva je boja i ista kao prvog dana… naravno pričam za ovaj nezaštićeni deo.

Ja sam na kraju prevagnuo i uzeo zeni 17 pro sivi😃
Stojim iza svega sto sam rekao ali je presudila baterija jer ona ne voli velike telefone, a ipak je 4000mah i to sto se ne pregreva (kao moj leti dok slikam)
Bice u masci, realno ne vidimo taj “kvalitet izrade”..
Ono sto je jedna od mana po meni veca jeste sto pravi ozbiljnu senku sa desne strane kad se korisri blic..to mi je bas bas lose ali ajde, ni blic se ne koristi toliko cesto

U mom okruženju jedan Pro i jedan Pro Max, od početka ih uzeli, od prvog dana sa onim suludim cenama, nemaju nikakvih tragova, jedan bez maske, drugi u masci nekoj najtanjoj običnoj. Ali ljudi ih normlano koriste, ne bacaju ih i ne igraju fudbal sa njima. Obojica zadovoljni i komentarišu kako se ne greju uopšte telefoni.

Biće na kraju stvarno da se po netu vrti 5-6 istih slika za guljenje. Obzirom koliko je prdato ovih telefona ne znam šta drugo da pomislim, realno bili bi puni forumi ovoga.
Meni su reperi ova dvojica mojih, svaki dan pijemo kafe i gledam te telefone neću li im naći neku manu da kažem sebi da ne moram da mnjam svoj 16 PM.
Ženin je silver ali je skoro uzela pa nije neki reper da kažem da nema ništa.

Zasto je na oglasima US verzija jeftinija? Jel ima jos neka razlika sem esim i vece baterije?

EU cena ~1400€ , US cena 1200$ + pdv 0% ili nei manji zavisno od drzave?

USA verzije su jeftinije i imaju veću bateriju, ali pitanje je garancije u smislu koliko dugo vremena će biti potrebno ovlašćenom servisu da nabavi delove, ako dođe do kvara.

Nazad
Vrh Dno