Despot92
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 29.10.2021
- Poena
- 70
Može do 40W USB-C Power Delivery (PD), a Apple preporučuje 20W USB-C Power Adapter.
Charger Wattage Charge Speed Best For 20W Standard fast charge Everyday users 30W Faster performance Power users 40W Maximum support Heavy multitaskers
Trebalo bi da svaki GaN to radi.Ja sam nabavio kod nas ovaj novi anker sa ugrađenim displejom koji može da kontroliše toplotu što punjača, što uredjaja.
45w
Za Vas je 4999 😛4000 ili manje,za vas non influensere?🤣 .Sad mi bas iskocila reklama.
jesi stavio foliju i koju , kakvo osiguranje spominjes, juce sam uzeo pro max 17, stavio sam masku, imam foliju, ali nekako s folijom nije to toMeni sutra stize 17 Pro.
Nekako oduvek nosim telefone bez maske i naravno da ih ispustam, grebem i na kraju ne prodajem(ne brinite 😂).
Da li ovde bar da stavim neku foliju, staklo?
Mada cu uzeti osiguranje svakako.
u kontrol centru prikazuje obe mreze, ali na osnovnom ekranu samo ima 1x5 crtica, hahahaha, hvala oboma. Drugo, nanosim Mts MI staje u nosac sim kartice samo s jedne strane, a s druge ne moze, kao da je manji taj utor, na ostalim tel dual sim su ladno stale obje sim karticeTo nema logike ako su aktivna dva broja. Prikazuje dva grafička prikaza, crtice kako kažeš, u zavisnosti od jačine signala. Povuci iz gornjeg desnog ćoška da dobiješ Control Center i treba da ti prikaže obe mreže.
Možeš da restartuješ telefon ako misliš da je zabagovao.
Stavio sam samo staklo(pukla dosad 2), maske bez i uspeo sam na plocice da ga ispustim xDjesi stavio foliju i koju , kakvo osiguranje spominjes, juce sam uzeo pro max 17, stavio sam masku, imam foliju, ali nekako s folijom nije to to
To osiguranje preko operatera se nikako ne isplati pored Apple Care +. Slična cena, a to "osiguranje" ima milion nekih limita i začkoljica, mislim da se i plaća učešće u šteti za razliku od AC+.Stavio sam samo staklo(pukla dosad 2), maske bez i uspeo sam na plocice da ga ispustim xD
Osiguranje preko operatera, mada ima i ono globalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari