Šta je novo?

Mobilni telefon Iphone 15 vs Pixel 8 pro vs Xiaomi 14

Koji mobilni telefon kupiti

Marmil

Poštovan
Učlanjen(a)
26.01.2023
Poena
85
Blizi se rodjendaj bratu pa bih mu uzeo neki telefon.
Iskreno, ne znam puno kakve su mu navike, znam da nije previse zahtevan korisnik (igre ne igra, ili igra neke nezahtevne), ne slika preterano, gleda cesto sadrzaj preko telefona (YT, netflix itd), drustvene mreze koristi, prosecan dakle korisnik.
Budzet je tako oko 750e i po toj ceni sam nalazio navedene modele.
Telefon koji trenutno koristi je p30 lite, znaci ne menja cesto telefone.
Izrazio je u jednom razgovoru zelju da ‘proba’ ajfon kad bude menjao telefon, zato je i ubacen.
Da uzimam za sebe i da ne koristim godinama unazad apple uredjaje, verovatno bih isao na Pixel, ali ne znam koliko je u Srbiji podrzan?
Razmisljao sam cak i o obicnoj Pixel 8ici ili 8a, buduci da nije previse opterecen slikama a tu je najveca razlika medju modelima ako sam dobro shvatio.
Xiaomi mi se cini kao jack of all trades varijanta, pogotovo sto su sa 14icom produzili support uredjajima.

Imate li ideju sta od ova 3 ili mozda nesto cetvrto, u slicnom rangu?

Ajfon

Ili neki besan Galaxy, najjači mogući da bi parirao Ajfonu 15 non pro.
Pixel je wannabe ajfon i sve je lošije na njemu, ima onaj krš od gugl procesora itd...
Xaomi je kul ako uzimaš telefon od 300 evra, kakav bre flegšip Šaomi...

Ne razumijem zašto nijesu uzeo S24. 7 godina update (ovo jer ne mijenja često telefon), odlično izgleda i još bolje radi.

Imaš ih na KP za 750e.nove a vjerovatno i jeftinije da se malo pročačka i cjenjka.

Ne razumijem zašto nijesu uzeo S24. 7 godina update (ovo jer ne mijenja često telefon), odlično izgleda i još bolje radi.

Imaš ih na KP za 750e.nove a vjerovatno i jeftinije da se malo pročačka i cjenjka.
Zato sto s24 ima problema sa signalom i brdo ljudi se žali sko nisi primetio….

Nazad
Vrh Dno