Šta je novo?

iPhone 12

https://static.mondo.rs/Picture/945089/png/Samsung-punjac-za-telefon-MobIT

I tako smecarima prolazi ovo prozivanje par godina uzastopno, a onda kad krene brisanje svih postova i klipova, niko nista ne spominje. Isto ce u 2021. vecina njih uraditi sto je i Apple uradio, jer imaju izgovor, pa eto i Apple nema punjac. Ali niko nema m..a da prvi povuce potez. Da se razumijemo ne opravdavam potez Apple-a sto se mene tice, jer imam 1 uredjaj i 1 njihov punjac (sa usb type c). A neko ko ima par uredjaja ili je imao i ima par punjaca ne vidim potrebu za istim, sto je i cilj Apple-a.:smash::smash:

Poslednja izmena:
Da li ce ona karikatura spomenuti “ćardjr” na event-u...

Opravdavanja ovoga od strane Samsung korisnika (koji su pljuvali Apple zbog toga) kreće za 3..2..1

Ista banda samo je neko najveci bandit a ostali copycat banditi[emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ostalo jos 44%. 12 PM je u pitanju.

5f8f3e6226e0bb7433b54b56fc887f7b.jpg

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ostalo jos 44%. 12 PM je u pitanju.

5f8f3e6226e0bb7433b54b56fc887f7b.jpg

Pretpostavljam da si punio nocu i skinuo oko 6h sa punjaca i koristio ga. Ne mozes ovdje gledati sot... jer ti sabira i od prethodnog dana, tj ako si tokom prethodnog punjenja koristio i nakon 00:00h.
Ovo je nekih 4h sot, ako je na wifi to je prelose.

Poslednja izmena:
Danas bio do iStyle da probam 12 mini, odlicno lezi u ruci, samo jos da odlucim koju boju da uzmem :D

42d6ae38be2f8d5a8b21a8862a5eb593.png

Kao sto napisah prije par dana. Kakvi smecari, hahaha. Opet brisu sva prozivanja.

Da...[emoji1787][emoji1787]

Pretpostavljam da si punio nocu i skinuo oko 6h sa punjaca i koristio ga. Ne mozes ovdje gledati sot... jer ti sabira i od prethodnog dana, tj ako si tokom prethodnog punjenja koristio i nakon 00:00h.
Ovo je nekih 4h sot, ako je na wifi to je prelose.

Skinut sa punjaca 24. ujutru 10 min. posle ponoci. Ovo je u pola 9 uvece sa preostalih 44%. Mislim da nije lose, a i subjektivan osecaj je da je autonomija odlicna.

Jel imao neko problema sa Screen Time opciom / funkciom tj nece da mi se pojavi dugme “Devices” gore desno... imam iPad i iP12Pro, na iPadu lepo vidim sve uredjaje i mogu da biram pojedinacno i All, a na iPh12Pro nemam uopste da biram.
Naravno na oba uredjaja je ukljucena opcija “share across iCloud devices”.

Probao sam reboot nekoliko puta oba uredjaja, palio i gasio bezbroj puta screen time. Takodje sam odradio reset all settings na iPhone-u, i dalje nista...
Jedino mi ostaje da restore iPhone ... sto mi je besmisleno. Na kraju cu ugasiti taj icloud share i cao... svaki uredjaj za sebe screen share.

Here’s a little trick. Wait till you hit the next hour say like 12pm at 12:03 open up about 40 apps really quick. Then go to that hour on the graph. It will show you used 40 minutes of screen on time in the last 3 minutes! It always gives a minute of screen on usage when you open up and app even if you close it right away. So this can cause the screen on times to be inflated. Screen time seems to be more accurate with actual screen on usage but sometimes I feel like it’s off too.

Ako je ovo istina onda nema svrhe diskutovati vise o SOT-u jer nije merodavan na iphonu

S obzirom da niko neće ulaziti i izlaziti 40 puta iz aplikacija, a ne može ni da se desi.

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Sinoc uradio upgrade icloud-a na 200gb i u photos aplikaciji mi i dalje stoji za nekih 90 slika otprilike da ne mogu da se upload-uju jer nema dovoljno mesta. U opcijama icloud-a mi stoji uredno da imam jos 150gb prostora. Imao neko slican slucaj?

Obicno bude odmah. Probaj da ubijes sve app i/ili Settings > General > Shutdown :)

Tako je, cak i promena imena telefona se update-uje na iCloud-u, ili restartom telefona, ili iCloud logout / login.

Da li je i kod vas sledeca situacija?
12 pro je u pitanju, kada udjem u kameru u sekciji sam photo i to je u redu, ali kada predjem na Portrait po deafultu mi drzi zoom na 2x. Moze li to da se promeni da uvek bude 1x zoom i na portrait modu?

Ne moze, i mene to nervira na 11 pm.

Pre desetak dana sam poručio u poslovnici MTS 12 pro (nisu imali na stanju), danas zovem da vidim šta se dešava - i dalje ništa, nemaju taj model ni u jednoj poslovnici, navodno imaju problem sa uvoznikom, i prethodna tura je kasnila, ne znaju kada će stići nova... :mad:

Ja sam u VIPu rezervisao iP 12 polovinom novembra.
Još uvek ništa...

Apcom je uvoznik. Majka firma iStyle-a. Odete na sajt iStyla i ostavite mail da vam jave kad stigne ip12pro. Tako ćete znati da li je stigla nova tura da nemorate zvati operatere jer oni pojma nemaju.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Pre desetak dana sam poručio u poslovnici MTS 12 pro (nisu imali na stanju), danas zovem da vidim šta se dešava - i dalje ništa, nemaju taj model ni u jednoj poslovnici, navodno imaju problem sa uvoznikom, i prethodna tura je kasnila, ne znaju kada će stići nova... :mad:
Meni su rekli da pratim njihov sajt, čim sam ugledao da se 12 pojavio na sajtu naručio sam, stigao je za dva dana telefon na adresu.

Može jedna recenzija o telefonu, nakon par nedelja korišćenja. Znam da ih ima milon na YouTube, al mi je pouzdaniji od članova sa ovog foruma.

Послато са SM-G985F помоћу Тапатока

Vrh Dno