Šta je novo?

iPhone 12

Antutu za android i antutu za iphone su razliciti, koriste razlicite procese za procenu, zbog toga i razliciti rezultati, ali to niko nece da kaze.. geekbench je isti, pa sto ne napisu skor odatle, sadasnji A14 ce biti mocniji i od sledeceg zmaja a o trenutnom da ne pricamo.. ali na kraju krajeva kao da je sve to bitno..

EDIT: prevideh predhodni post [emoji1]

Poslednja izmena:
11 Pro ladno izgleda lepše i modernije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Znam da se o ukusima ne raspravlja ali ako tebi 11 pro izgleda lepse onda...

Ako tebi ciglasti oblik, 10 godina unazad vec viden, lepsi , onda ni ja ne bi tu nista dodao.

Cijene 11 pro i 12 pro modela u Austriji u mreži drei. Samo 3e razlike mjesečno, prosto nevjerovatno da je tako mala razlika.
77006adbdf692f45c77881dcea6135b4.jpg
1ce2e490c119b5cd40eee12051d501ad.jpg

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Meni svaki Samung flagship izgleda perverzno. Iphone onako, nisam bas,bas, raspamecen.

Evo lepog 3D uporednog prikaza novih modela sa drugim telefonima:

https://www.hotspot3d.com/#compare/apple-iphone-12-pro-max-pacific-blue/apple-iphone-11-pro-max-gold

Meni ovde 11 Pro Max izgleda nekako kompletnije i luksuznije da tako kazem... Ne znam za vas ali meni dosta bolje izgleda 12ka sa anodiziranim aluminijumom od 12 Pro sa onim celikom, nekako mi ne stoji onaj dizajn i ispolirani celik, jeftino izgleda ali nista dok se ne uzme u ruku i ne uporedi.
Taman sam se navikao na ovaj 11 Pro Max i sad ako bi prelazio morao bi ici na 12 Pro Max - punjac - bubreg :d

Meni bas izgleda skupo, pogotovo u ovoj (napokon) pravoj gold boji.

2d633f4639eb34c21755e42f0c83a6e0.jpg

Nego me bas zanima, kako ce da lezi u ruci zbog nesto ostrijih ivica.

Verovatno lošije. Koliko se sećam, 6 je imao zaobljene ivice da bi bolje ležao u ruci jer je bio veći od 5s. Mini će biti sasvim okej i to je prvi iphone koji želim posle nekog vremena. Mislio sam da neću menjati X još godinu dana, ali što više gledam ovaj mini sve sam bliže da ga pazarim :)

Meni telefon deluje sasvim lepo. Omiljeni dizajn se vratio na velika vrata. Ono sto me osim dizajna najvise interesuje je kamera, jer da se ne lazemo, sve ostalo je kao i na drugim iphone uredjajima. Pricekacu malo sa kupovinom da pogledam youtube recenzije, pa bih pazario iphone 12, ako bude imao slican kvalitet kamera kao pro.

Sent from my HD1907 using Tapatalk

Verovatno lošije. Koliko se sećam, 6 je imao zaobljene ivice da bi bolje ležao u ruci jer je bio veći od 5s. Mini će biti sasvim okej i to je prvi iphone koji želim posle nekog vremena. Mislio sam da neću menjati X još godinu dana, ali što više gledam ovaj mini sve sam bliže da ga pazarim :)

Da, kod starijih modela malih dimenzija, pa i Mini-a, ostre ivice nisu problem, kada ti bukvalno ceo telefon upadne u saku. [emoji1] Videcemo na ovim vecim kako to izgleda, ali ce svakako pasti i neki novi leather case, tako da nece biti problema.

Kako mi se cini izgleda da cu preci na IPhone prvi put u zivotu, merkam 12 ProMax, posto mi se nista nije svidelo od Samsunga jos od Note 9, Note 10 plus ne znam ni sto sam kupio, dosta mi je Samsungove magle i njihovog procesora koji nama uvaljuju....malo da se menja.

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Apple store u DE, ovi su cene osnovnih modela
12 mini 778,85€
12 876,30€
12 pro 1120€
12 pro max 1217,50€

Na slikama deluje da iphone 12 ima ravan ekran? Znaci da ce lakse biti naci j postaviti zastitu na ekran...

Huawei P30

Silikonske futrole za nove modele pokrivaju i donji deo telefona:

241ad7701bed110468f854a90e5a0cb5.jpg

Kao nekada. S tim što za mini neće biti ni neke prevelike potrebe za futrolom, naročito ako se tvrdnja o 4x jačem staklu ispostavi kao barem upola tačna.

Jedva cekam mini. Odavno se nisam radovao nekom telefonu toliko. Neću ni nositi futrolu niti mu treba.

Poslednja izmena:
Samo da ga nisu upropastili sa baterijom.

Sent from my Oneplus 8 using Tapatalk

Mini je za 10ku. Uboli su tajming za velicinu uredjaja vrhunski. Sve vise kupaca kuka za manjim uredjajem, a android svet nije poslusao taj jauk na vreme :) prelep uredjaj/gedzet. Fora sa kamerom na Max im je totalno bzvz sto nije ista i na obicnom pro. Ne zele svi lopate da nose sa sobom, a da slikaju extra slike svi zele.

Apsolutno se slažem ovo za veličinu i za kameru .. Jednostavno i ja gledam neki manji Tel da ne nosim max. Mini mi je možda premali ali proslogisnji model 11 pro mi je idealan.. Samo da vidimo bateriju kakva je na 12 pro s obzirom da je manja.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ja se jako lomim izmedju 12 mini i 12 pro i ne mogu da se odlucim. Razlika bi mi bila ravno 300e..

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Može neko ukratko razliku između 12 i 12 Pro?

Sent from my Oneplus 8 using Tapatalk

Mini nije telefon za one sto ne ispustaju tel iz ruku. Milje na TV od 55 inca, i pro max u ruci sa 9h sot/dan je za takve ljude. Minika je za one bezbriznije pa onda ni baterija ne predstavlja problem.

Koliko je meni poznato:
Bolja izrada, nesto bolja osvetljenost ekrana, ultra wide kamera, lidar senzor, night mode portait, ProRAW (verovatno beskorisno), nesto vezano za HDR snimanje 60 naspram 30 fps (verovatno beskorisno), 128gb naspram 64gb osnovne memorija, 6gb naspram 4gb RAM

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nazad
Vrh Dno