Šta je novo?

iPhone 12

nista od toga vredno promene sa 12 na 13

Ne, baš nikada nisam to primetio (ni na X ni sada na na 12 mini). Jel si probao hard reset (vol+ vol- držiš power dok se ne pojavi jabuka)?
Ne, baš nikada nisam to primetio (ni na X ni sada na na 12 mini). Jel si probao hard reset (vol+ vol- držiš power dok se ne pojavi jabuka)?
Jesam sinoc, isto se dogadja. Prvo sam mislio da je do instagrama jer sam tu primetio, posle probam na svakoj aplikaciji i skapiram da nesto nije kako treba.

Inace ja uzimam 13icu samo ako izadje narandzasti :D

a u settings je enabled Allow access to Control Center within apps?

Pa nije, al evo meni nije jasno kako je to moglo da se iskljuci kada nisam ni znao za tu opciju... Uglavnom radi sad, al ne mogu da skapiram kako se iskljucilo posto ja i da sam hteo, ne bih nasao to.

ne znam, mozda ima neki gesture koji to iskljuci :D

A zašto? Baš nije nešto sto može slučajno da se uradi ili da smeta bilo kada. Ili ja grešim?

Mislis odozgo?

zavisi od modela telefona

Gledam na KP ove telefone koji se prodaju sa mts/a1 garancijom.
Kako to tacno funkcionise? Prve godine nosim u istyle, a drugu ostvarujem kod provajdera?
Da li uopste vazi garancija kod provajdera ako ja nisam kupio telefon?

Za iphone ti je pesma, obe godine u istyle i zamena aparata ide bez vlasnika ugovora. Kao da si ti vlasnik.

Ali za drugu godinu mora postojati neki dokaz o kupovini (ugovor, račun, nešto...) ne može na osnovu s/n

Pa daju ugovor sa telefonom, bar preprodavci. Ja sam uvek dovijao i sad sam dobio ugovor od Telenora.

Znam da je sigurno pisano, ali ako može još jednom koliko izađe AC+ na mesečnom nivou? Hvala

Kako to? Meni stigne mejl sa računom na 7.99 koji mi skine sa apple credita, ili ja nešto propuštam? Adresu sam namestio na Helena, MT

Sigurno je u drzavi sa porezom.

Meni stoji NY. Zaboravio sam to da promenim kada sam uplatio, znam za sledeci put :)

Inace, ako uzmem nov telefon, tipa 13icu, kako se onda tretira AC+ na ovom telefonu koji trenutno imam? Da li kada ga prodam, kupac moze da nastavlja da placa AC+ ukoliko zeli ili se automatski canceluje jer skidam moj apple nalog sa telefona?

Meni stoji NY. Zaboravio sam to da promenim kada sam uplatio, znam za sledeci put :)

Inace, ako uzmem nov telefon, tipa 13icu, kako se onda tretira AC+ na ovom telefonu koji trenutno imam? Da li kada ga prodam, kupac moze da nastavlja da placa AC+ ukoliko zeli ili se automatski canceluje jer skidam moj apple nalog sa telefona?
Dobro pitanje. Znam da je nekada kada se uplati ceo AC+ važio na uredjaju i ako se promeni nalog. Pretpostavljam da je i sada moguće da se nastavi sa mesečnim uplatama

Hocu da uzmem 12 Pro, da li AC+ uzimam istog dana kada se aktivira, ili pred istek prve godine? Moze li se kod nas uzeti ili mora na US?

Da li je moguce koristiti dual sim? Imam HR karticu koju koristim za EU za internet, ne znam ni kako radi eSim al sam siguran da nije eSim ta koju imam.

AC+ se može uzeti u prvih 60 dana od aktivacije.
Može se uzeti kod nas. Ja sam uzeo mesečno tako što ubacujem novac preko gift kartica.
Dual sim može, ali jedna kartica mora biti eSim. Radi ok ali nema dupliranja aplikacija.

OK hvala, ma meni treba samo da imam net kad sam preko, dupliranje me ne zanima, taj broj ni ne koristim. Nego polomi se ziv dal da uzmem 12 pro ili 12 pro max, komsija ima max i preveliki je, kad ga uzmem u ruku isto mi ogroman, ali sam oduvek i nosio velike telefone pa sam sludjen. 12 pro mi taman velicina, a srce hoce max :) hahahaha

always follow your heart

Nazad
Vrh Dno