Graphite boja je brutalna, meni najlepša ove godine.
Čestitke!
Kad stiže?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
+1 za sve što si napisao.Cackao sam danas dvanestice i mogu reci da sam se odusevio sa 12 pro graphite. Ona sivo crna tako dobro deluje, ludilo. I pacific blue je dobra ali msm da je nisam video u punom sjaju pod neonkama, vise bi dosla do izrazaja na dnevnom svetlu. Zlatnog i belog nije bilo.
S druge strane obicna plava dvanestica pozadi deluje jeftino, ona nijansa me podseca na neku kantu za smece ili vanglu za kupus. Crveni mi je mnogo lepsi, kao i matirane ivice koje su mnogo lepse nego na Pro modelu jer ne ostaju otisci. Kako ce to ubuduce resiti i hoce li i taj celik da urade matirano (ako je to uopste moguce) ostaje da vidimo. Mada, moguce da bi tada telefon delovao dosadnjikavo za vecinu kupaca, tako stealth i uniforman bez sljastecih delova.
Bio sam sa drugarom koji je imao Pixel 2XL i pre nedelju dana presao na OP Nord. Njemu se naravno nista ne svidja, pogotovo je napljuvao notch (iako sam mu rekao da je gora pilula kod njega na Nordu nego notch na iP). Ali se slozio da je grafit siva na Pro brutalna.
Hoće neko da narucimo dbrand? Preko 25$ je besplatna poštarine.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Hoće neko da narucimo dbrand? Preko 25$ je besplatna poštarine.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Da li je nekad nekome stigao telefon sa potpuno praznom baterijom? Danas mi je preko Telenora stigao Pro Max i da ga uključim, neće kad sam ga stavio na punjač treblo mu je sigurno minut-dva da se pojavi jabukica... Svaki telefon do sada koji sam uzeo imao je bar do pola punu bateriju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari