Šta je novo?

iPhone 12

Kakva je razlika da li je veci ili manji, on će biti tu

Samo neka ne diraju face id. A notch mi ne smeta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neka stave touch id u power dugme i izbace notch sve sa face id. To mogu na ovom mini modelu, taman sam ga nanišanio.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ne vjerujem da će se to više ikad vratiti na iPhone. :D

Ne znam zasto vam je taj notch toliko ruzan? Pa evo na mom s10+, 10x odvratnije izgleda ova rupa od kamere, pa jos kada gledam video na YT, taj deo crn, a okolo slika..

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

I meni je na s10 plus ona rupa bas smetala, notch mi je nakon prvog dana legao. Iako ne opravdavam i ne branim notch, ali radije bih da to zadrze, nego da ubacuju neke rupe u ekran (kao na s10 plus).

Flekica@ imas li predstavu koliko senzora se nalazi u notchu i kako bi ti sve to stavio u rupu

Нисам са марса пао, имам ајфон знам зашто је 'ноч' присутан.
Тај ноч је био највећи трн у оку 2019. године, ове године су скоро сви рецензенти престали да причају о томе. Мени искрено не смета, а видим и многима овдје. Али исто тако у 2021. години би могли ријешити квалитетан сензор отиска прста на екрану и тако направити велики корак напријед у дизајну, као што су урадили сви произвођачи.

Veruj, koristio sam iPX 2 nedelje, ali se vratih na android jer mi vise odgovara. Toliko sam se navikao na taj face id i brzina kojom radi da mi je ovaj finger print na s10 pakao... po meni idealno bi bilo da je s9 look sa faceid od Apple-a.

Rupa kamere je ubedljivo najodvratnija kombinacija.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Ma kakav crni otisak pored FID-a, ubedljivo najbolji i najbrzi nacin otkljucavanja.

Face id radi u mraku, iz uglova. A da ganjam fingerprint, kao na s10, hoce nece otkljucati... cirkus. Ali poznavajuci apple, izbacice oni i face id kroz 2 godine...

Za 2 godine uzimaju DNK uzorak i istovremeno mere zasićenje kiseonika, šećer i sve ostale parametre. :)

Nije bitno fid ili tid, ne bih se bunio ni malo da nestane notch. U svakom slučaju namerio sam taj mini 12 zbog veličine. Videćemo kako radi.

Najavljen Apple Event za 13.10.

Koristio do skora xs, uzeo oneplus. Super telefon, ali ekran me ubi sa veličinom, ako mini bude zgodan, i ako ima kameru kao ostali, rado cu se vratiti na ios.

Sent from my HD1907 using Tapatalk

Phew... loše vesti za nas koji čekamo Mini.

A bogami i za nas koji čekamo Pro Max..

I za nas koji čekamo 120hz i usb-c [emoji17][emoji848]

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

^ 120hz ces i docekati, ali usb-c mislim da neces dugo dugo vremena

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Neće nikad.
Biće port-less sledeće ili one tamo.

A dual sim i dual apps, šta mislite kad ćw to da implementiraju?

A dual sim i dual apps, šta mislite kad ćw to da implementiraju?
Dual sim imaš već sada (doduše samo za jedan region i verovatno će tako i ostati zauvek), a za dual apps verovatno sa ios 15 ili 16

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Da, nema više potrebe za dual-SIM otkad su i naši uveli eSIM. Dual apps bi bio korisna stvar. Jel neko probao eSIM na ajfonu?

Zar nije neko na redit-u izbacio da ima opciju da aktivira 120fps na 11pm(verv neki bug iz fw za 12) ?

Da, nema više potrebe za dual-SIM otkad su i naši uveli eSIM. Dual apps bi bio korisna stvar. Jel neko probao eSIM na ajfonu?
Koristi moj drugar eSIM u vip plus telenor fizicka kartica. Sve radi perfektno.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Kod mene isto dobra iskustva - samo mislim da iOS ima mnogo da radi da postane još upotrebljivije.

Užasno me nervira last used.

Neka stave touch id u power dugme i izbace notch sve sa face id. To mogu na ovom mini modelu, taman sam ga nanišanio.

Sent from my iPad using Tapatalk

+1
Lakše je otključati telefon otiskom kada nosiš masku. A ove maske kako stoji stvari smo tek počeli da nosimo, biće one dugo u našim životima. Ko je gledao seriju OZ iz 1997 godine, u jednoj epizodi ima situacija migrantima iz Kine, kada se iskrcavaju svi Kinezi imaju Maske. Oni odavno žive sa ovim, mi smo tek počeli.

Vrh Dno