Šta je novo?

iPhone 11

meni sve isto.

Nikakve promene na oko na vidim sa ovim apdejtom, bezveze nesto 😂

Nije sve u vizuelnom delu :)

Update se odnosi na sigurnosnu ispravku i gresku pri otkljucavanju sata

An application may be able to execute arbitrary code with kernel privileges. Apple is aware of a report that this issue may have been actively exploited.

Description: A memory corruption issue was addressed with improved memory handling.

CVE-2021-30807: an anonymous researcher

Znacilo bi da su popravili otkljucavanje🤣. Meni nije radilo otkljucavanje iako nemam stariji model telefona a ni sad ne vidim da to rasi kako teeba tj ne radi ili radi ali svaki deseti put.

Znacilo bi da su popravili otkljucavanje🤣. Meni nije radilo otkljucavanje iako nemam stariji model telefona a ni sad ne vidim da to rasi kako teeba tj ne radi ili radi ali svaki deseti put.

Neznači ako tebi neradi kako treba da neradi i drugima..kod mene radi sve uredno što se tiče sata i telefona otključavanje ...

Da li neko ima problem sa call failed nakon apdejta na 14.7? Počinje baš da mi smeta, skoro svaki poziv mi samo pukne uz "call failed" nakon minut, dva.

Nemam problema.. mozda je do mreze. Da nije mts? Uradi mu hard restart… pozeljno je…

Jeste, mts - isključio sam bio to jer je bukvalno krenulo od 14.7. Ma radio i hard restart, restart... Rekoh da ima nešto drugo, da ne idem odmah na restore.

Neznači ako tebi neradi kako treba da neradi i drugima..kod mene radi sve uredno što se tiče sata i telefona otključavanje ...
A ko je to rekao sem tebe? Aj procitaj jos jednom pre nego sto pises pisanja radi. Rekao sam da meni ne radi. Prosverli me , koji Iiphone imas i koji sat?

Jeste, mts - isključio sam bio to jer je bukvalno krenulo od 14.7. Ma radio i hard restart, restart... Rekoh da ima nešto drugo, da ne idem odmah na restore.
Neki su imali problem sa esim, da im se to dešava.

Proveri volte i kod tebe i kod onog koga pozivas da li je aktiviran. Tu se cesto desava call failed…

Par pitanja pa ako neko hoce neka da savet.
Mogu li i kako ceo telefon da softverski dovedem u Silent mode kao sto to radi onaj mali prekidac sa strane (a da ne koristim njega) i mogu li, i kako, da napravim razne zvucne profile koje cu imenovati po sopstvenom nahodjenju?

U opcijama ides na accessibility i assistive touch. Preko toga mozes da prebacujes na silent ako dugmence ne radi.

Kakav sam supak 😂
Umesto da iskoristim Assistive Touch ja pravio Automation skripte za DND ON/DND OFF 😁
Inace sam vec napravio AT kuglicu preko koje sam dodelio one touch- lock screen, double touch- home i hold- mute
Extra, i hvala na savetu!

Cekamo 15icu onda, pa cemo videti sta sve nudi.

Neka. Ne zurim toliko 😀
Izveo sam Shortcuts za speed dial omiljenih mi brojeva, dodelio im profilne slicice i za sada sam zadovoljan...

Posle azuriranja na ios 14.7.1 baterija dosta slabija, da li ostali imaju problema? Iphone 11.

Najveca greska koju si napravio ikada 🤣 poslednja verzija koja je imala sot duzi od trenutnog za 2h 🤣 u performance opterecenju cak 1h krace :-D

Da li mozda ime veze sa kalibracijom baterije posto mi stoji u opciji batery healt? Mozda bude bolja kada se to obavi?

Ma nema veze… prosto apple sad sakati baterije, i to je to… ios ne dobosi ama bas nista i kroz silne bugfixes unesto da srede batt ona sve gora… ono sto sam primetio kod starog SE da je na ios 15 bolja batt nego na 14.7.1

Umesto da bude bolje ono gore, nadam se da ce popravi jer sam na 14.4. izvlačio po 8,9 sati SOT, sada jedva 6 :cautious:

Nazad
Vrh Dno