An application may be able to execute arbitrary code with kernel privileges. Apple is aware of a report that this issue may have been actively exploited.
Description: A memory corruption issue was addressed with improved memory handling.
CVE-2021-30807: an anonymous researcher
Znacilo bi da su popravili otkljucavanje🤣. Meni nije radilo otkljucavanje iako nemam stariji model telefona a ni sad ne vidim da to rasi kako teeba tj ne radi ili radi ali svaki deseti put.
A ko je to rekao sem tebe? Aj procitaj jos jednom pre nego sto pises pisanja radi. Rekao sam da meni ne radi. Prosverli me , koji Iiphone imas i koji sat?Neznači ako tebi neradi kako treba da neradi i drugima..kod mene radi sve uredno što se tiče sata i telefona otključavanje ...
Neki su imali problem sa esim, da im se to dešava.Jeste, mts - isključio sam bio to jer je bukvalno krenulo od 14.7. Ma radio i hard restart, restart... Rekoh da ima nešto drugo, da ne idem odmah na restore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari