Šta je novo?

iPhone 11

Nisam video uzivo ali na slikama deluje uzasno...

11 izgleda ok, al nema premium izgled. Premium je tek kad se uzme u ruku pa se vidi da je sačinjen vrhunski.

Nikad nisam gledao dizajn, boju telefona ili sl. estetska rešenja...
Bitno je da kibla brzo prži i da baterija drži. :) ovo se i rimuje :p
Da, zvuk, kontrola gain-a su mi jako bitni.
Ako su nekom kamere ružne pogledajte kako će Samsung S11 izgledati :p
iPhone 11 je munja, fluidniji fon nisam koristio i kamere su mu odlične...
Meni je isto bitno da je ravan ekran i dimenzije oko 6 inča :)

Poslednja izmena:
Ok, lepota je u oku posmatraca. Baterija je sigurno vrh kao i kamera (bitnija mi je baterija nego kamera). Ali meni je vaznija velicina. Jednostavno ne volim velike telefone. Sto se 11 tice pre sam osetio glomaznost nego premium.

Poslednja izmena:
Kazes da si gledao 11 pro. Mislim da je to ujedno i odlicna velicina za vecinu.

Jesam ali jednostavno mi ne lezi. Zato sam iP8 menjao za SE. Mozda bih se i vratio ali samo na velicinu osmice. Sto se tice velicine da bih nesto gledao i citao meni i za monitor trebaju naocare.
Ali da ne idem vise u off ovo je tema o 11 /11 Pro/11 Pro Max.

Poslednja izmena:
Jesam ali jednostavno mi ne lezi. Zato sam iP8 menjao za SE. Mozda bih se i vratio ali samo na velicinu osmice. Sto se tice velicine da bih nesto gledao i citao meni i za monitor trebaju naocare.
Ali da ne idem vise u off ovo je tema o 11 /11 Pro/11 Pro Max.

Pa 11 pro je duzi samo 6 mililetara i siri samo 4 milimetra od iphone 8, ne mogu da vjerujem da je to toliko problematicno

Pa čovek je napisao da je sa osmice prešao na SE upravo zbog veličine.

Meni se sviđa 11 pro ali me notch "ubi" u pojam. Da su mogli makar manji tj. uži da naprave. ovako mi je sve to ružno (a tako je odavno, otkako su ga i ubacili u X :D).

Što se tiče kamera, kako su pisali one meni izgledaju super (estetski gledano). :)

I ovo što kaže @sarmeun za ravan ekran, to mi je baš prednost kod 11-ice.

Poslednja izmena:
Sta svi kukate na taj notch kad se ne primecuje. Jedino kad sam primecivao notch je kada sam gledao slike i cackao fon pre kupovine u radnji. Od kako sam ga kupio bukvalno kao da ga nema. Esterski na prednjoj strani jedino bih rubove suzio oko ekrana. A oko noča ionako bude informaciona traka i nista u funkcionalnom smislu ne menja.

Ma nikome ne smeta, to je ono kad trazis dlaku u jajetu :) ja prosto vidim notch samo kad zumiram video na youtube-u, mada i to retko da se desi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ajde neko nek napiše cene iPhone 11 Pro u mts-u uz Omoriku 2, nikako da se pojave.
Ono što sam uspeo da vidim je model od 64 GB za 4500 din mesečno.
Koja je cena od 256 GB i da li mts dobija taj model?

Dolazi, uz omorika 2 ~128000...

Ima li potvrde da je preko mts-a telefon zaključan, da li je neko proverio?

^ koliko sam upucen samo je iz VIP-a simfree, telenor i mts zakljucani

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

I mene zanima, a vidim ove sto prodaju na kp iz mts - zakljucani su... Bar tako pise.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Tako je vec duzi period u nazad kod operatera. Ako uzimas za sebe onda ti nije bitno jel zakljucan, osim ako ga budes prodavao.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ne mora da znaci, zavisi i od serije, mojoj devojci X nije bio zakljucan iz mts, provericu u sredu kad budem video majku ona je dobila sad 11 Pro iz mts-a...

Gledam oglase na kp i naletim na ovo:

"-iPhone 11 Pro Dual Sim 64Gb, 256Gb, 512Gb"

Da li je ovo redovan dual sim sa dva fizicka sim slota ili je klasika jedan fizicki sim i jedan e-sim?

Imas fizickih dual sim ali znaj da garancija kod nas ne vazi...

Poslednja izmena:
Ne verujem da više smeju da ih zaključavaju jer kada sam uzimao iPhone 7 pre par dana radnik u Telenoru mi je rekao da ne sme da otvara iPhone kutiju, i da mora da ga isporuči takvog kakav jeste, celofaniranog itd.

iPhone se zaključava na Apple - ovoj strani na njihovim serverima “na daljinu” tako da nema potrebe da se otvara biko kakav celofan.

Telenor obično prvi kontigent ne zaključava ali svaka sledeća isporuka u većini slučajeva jeste zaključana. Pričam iz ličnog iskustva.

Probao sam kod sebe sada i radi i sa drugim karticama. Nije 11-ica ali eto kao info.

Ostadoh duzan odgovora, zaboravih, mamin 11 Pro iz mts nije zakljucan... :)

Treci dan zaredom kao heavy user sa ukljucenim bluetooth i koriscenjem carplay, na 40% u 23.30 na 11 Pro. X sam punio negde oko 19.00 sati. Bas sam zadovoljan.

Ostavim Deezer tokom noći da svira na WiFi-u. Skrlja mi bateriju sa 50% na 19% za sedam sati. To mi nešto previše?!?

Pro Max je u pitanju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Previse je svakako, nije dobro optimizovana app...

Meni je i prosli i sadasnji ajfon mnogo trosio bateriju kad svira neka muzika. Izgleda mu zvucnik trosi mnogo. Pustim internet radio i za 10 ak sati bi je skroz ispraznio. Cini mi se da android manje svlaci bateriju kad nesto svira.

Inace, cini mi se da ova tema pokazuje koliko je ajfon dosadan. Da je neki android bilo bi 50 postova dnevno. Ovde post svake prestupne godine :D

Isto i meni.

Vrh Dno