Šta je novo?

Mobilni telefon Iphone 11/Pro kupovina

Koji mobilni telefon kupiti

Dreamcast

Poštovan
Učlanjen(a)
09.01.2023
Poena
55
Hello.
Vredi li, po vama, kupovina polovnog iPhone 11 256GB ili iPhone 11 Pro 256 GB modela u ovom trenutku.
Nisam zahtevan korisnik, 5G me ne zanima i ne jurim modu.
Nadjoh iP11 256 za 370e polovnog a starog malo vise od godine u perfektnom stanju (dao bi ga lik za 350). Nema sistemskih gresaka, sve mu radi normalno i svu periferiju normalno prijavljuje (bateriju, ekran...) a 11 Pro 256 za 500e u takvom stanju (BH= 96%).
Vase misljenje?!

THX

Da li vredi kupiti? Na to pitanje najbolji odgovor ces sam dati.
Reci cu ti samo da se BH na iPhone telefonima moze "namontirati/narihtati" ili kako se vec kaze.
To pogotovo rade preprodavci.

Da li bas mora iPhone? Android ne dolazi u obzir?
Mislim da je bolje za te novce kupiti novi Android.

11 pro je još uvek odličan telefon, a da li vredi tih para samo ti znaš. Samo mi taj BH deluje sumnjiv, jedino mi ima smisla ako je telefon star max ~6 meseci ili ako je menjana baterija. Sad, to je odlično ako je baterija zamenjena u ovlašćenom servisu, ali ako je ubačena neka no name, zaobići.
Ja se vodim jednim pravilom pri kupovini polovnih telefona - nikad ne kupujem od preprodavaca.
Ako ti nije hitna kupovina, sacekaj da se pojavi neki na bench oglasima, tu nema greške.

Za godinu dana izgubi baš malo procenata i realno je da nije menjana baterija.
Ja imam 11 i lepo radi ali...
Ako možeš da se pružiš još para ja bih ti preporučio noviju seriju. Recimo 12 mini ili 12. Ipak imaju malo noviji dizajn, novi čip i oled ekran.
Radiće i 11 lepo, ali ipak gazi četvrtu godinu.

Nazad
Vrh Dno