Šta je novo?

iPAQ mora u servis :(

CiraEcchi

Slavan
Učlanjen(a)
14.07.2007
Poena
319
Gde u NS ima servis za HP telefone tipa iPaq 6515 ili mozda neko zna reshenje jer nemam zvuka na telefonu uopshte? Radi samo preko bt i obichih slushki a resetovao sam fon i slicho i dalje nema pa mislim da je do ploche ili slichno ?

ipaq6515zc3.jpg

To je jako čest kvar kod svih HP iPaq uredjaja. Ja sam bio u bar 10 servisa u Bg-u i svuda su mi rekli da mora u centralni servis u inostranstvu.

Uzmes alat kod kineza, otvoris telefon, pa istrazis. 99% je zvucnik riknuo sto se jako lako menja, moguce je da pase na njega i zvucnik sa nekog obicnog telefona...

Za Novi Sad ne znam, ali imas odlican servis u Beogradu, Comtrade servis Savski nasip 7. To je na Novom Beogradu preko puta buvljaka.
Da li si uradio hard reset? Meni se to desilo na modelu 6340 i hard reset je pomogao!

hard reset sam odma uradio i nishta a viecu onda sa Comtrade servisom pa ako i oni ne mogu da fixsuju korisricu ga sa HBH-DS970 dok ne skupim pare za neki novi mob

Za Novi Sad ne znam, ali imas odlican servis u Beogradu, Comtrade servis Savski nasip 7. To je na Novom Beogradu preko puta buvljaka.

Oni salju u centralni servis a ovi manji servisi nece da ga ni pogledaju, kazu nemaju delova. Verujem kad bi ga neko otvorio da bi ga uradio. Ja znam za pet uredjaja sa istim neresenim problemom.

U Srbiji se ne radi servis ipaq uredjaja. Ako je u garanciji zamenice ga za nov.

ako cjesh tako onda nije ni pda nego Pocket PC(PPC) i nemoj da se pravish pametan a inache pitanje nije bilo sta je to nego gde ima servis !!!

Nazad
Vrh Dno