Šta je novo?

iPad u Metrou!

-j1ggy-

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2007
Poena
365
Posto ne reklamiram svoju firmu, da pojasnim:

Gledam ti ja Metroove kataloge juce, kad ono, na naslovnoj strani iPad za cenu od 57000. Onaj osnovni model, od 16GB. Naravno, imaju sve modele i UMTS, ali me mrzi da silazim u prizemlje da vidim cene.:d

'Ako nekog bas interesuje, sic'e lala.:d

E, sad, da li neko hoce da kupuje takve stvari kod njih, to je druga prica.:hump:

Ja sam video isti taj model u IT prodavnici u jednom BG trznom centru, po istoj ceni.

Moguce, moguce. Meni samo krivo sto su cene u oglasima "fantasticne".:whip:

Mislim da je najjaca verzija, bez UMTS i HSDPA, od 64GB 78000, ali to nisam siguran...

ako se ode i uzme dilerska od dobavljača, ipad ispadne 51000, što je svega 490 evra... a u USA je najjeftinije što može da se uzme 455 evra, preko Apple store-a... dakle, nije loša cena.

Pa, da. Metro je uvek konkurentan sto se cena tice, jedino sto treba da nauce, tj. svi trgovci u Srbiji, da najvazniji deo, kod prodaje tehnicke robe, dolazi nakon kupovine, a to je briga o korisniku. A bilo je na forumu price kako izgleda reklamacija i servis u pomenutoj firmi. Ali, mislim, da su ljudi, generalno zadovoljni. Najvrednija stvar koju sam ja tamo uzeo je Toshiba od 22" kao osmomartovski poklon za zeninu tetku.:d I to jer je proslo 21h i Tehnomarket bio zatvoren.

Poslednja izmena:
ako se ode i uzme dilerska od dobavljača, ipad ispadne 51000, što je svega 490 evra... a u USA je najjeftinije što može da se uzme 455 evra, preko Apple store-a... dakle, nije loša cena.

Najjeftinije u USA je 500$ u BestBuy prodavnici što je 375 evra.

A što ne u Metrou da se kupuje, jek' imao neko problema sa reklamacijom?

Ima na forumu par tema (postova?) gde su se ljudi zalili na kvalitet usluge tj. reklamaciju/servis. Samo sto nema sanse da se skontam kad i u kojim temama... Ali, tu su...

Mada, generalno, logicnije mi zvuci da odredjenu vrstu robe kupujemo u specijalizovanim radnjama.

Uopste nije losa cena...
U Madjarskoj koja je generalno malo jeftinija po pitanju tehnicke robe od nas je 740e u radnji.

nema problema u metrou i tako je garancija kod uvoznika

Gledam ti ja Metroove kataloge juce, kad ono, na naslovnoj strani iPad za cenu od 57000. Onaj osnovni model, od 16GB. Naravno, imaju sve modele i UMTS, ali me mrzi da silazim u prizemlje da vidim cene.:d

mislis na katalog koji vazi od 01.12? jer, u trenutno aktuelnom nema iPad-a, bas ga temeljno pregledah.

Najjeftinije u USA je 500$ u BestBuy prodavnici što je 375 evra.

Not true! Vidis, i u Apple Store-u je 500 dolara, ali to je 555 evra sa porezom, koji pri izlasku iz USA ne može da se vrati. Tako da, 550 dolara ti ne gine, a to je sada mnogo više od 375 evra.

Poslednja izmena:
Vidim da se rasplamsava tema, pa cu ispisati cene svih modela, za koji minut...

Evo i cena:

iPad 16GB 57 239.99
iPad 32GB 66 959.99
iPad 64GB 75 599.99

UMTS/HSDPA

iPad 16GB 68 039.99
iPad 32GB 79 919.99

Cene vaze od 02.12.2010. do 15.12.2010. u 6h.

Poslednja izmena:
Not true! Vidis, i u Apple Store-u je 500 dolara, ali to je 555 evra sa porezom, koji pri izlasku iz USA ne može da se vrati. Tako da, 550 dolara ti ne gine, a to je sada mnogo više od 375 evra.

Čekaj, zar nije različita stopa poreza u saveznim američkim državama, nije valjda u svim tih 10%? Nigde online ne navode kolika je stopa poreza, gledao sam i TigerDirect i oni ne ga ne navode na sajtu.

Pa dobro, od 8 do 11% je porez, ja sam bio u Kaliforniji, tamo je 9.9, pa je opet sa 499 naplatio 554.9 dolara. Uvek ima nesto skriveno... Nije ni u USA tako sve jeftino koliko ljudi misle, jer se sve izrazava bez poreza, a opet, isti ne moze ni da se vrati kao u EU. Tako da, ako se ovde nabavi od nekoga ko prodaje Metrou, moze da se dobije, provereno, za 50-ak hiljada, a to je ok cena jer je za 4-5 hiljada skuplje nego u USA, sto nije tako tragicno...

pitanje: koja je to druga prodavnica gde ima ipad?

pitanje 2: da li se kod nas prodaje i ona zastita od mikrofibera? videh u jednoj prodavniciali za 8000din, sto je uzas....

Malopre pogledah famozni metroov katalog sa ipadima, i vec su me razocarali jer ladno stoji da ima 512RAM-a, mislim ko li njima radi te stvari... sigurno je tu upao preko kumovske linije...

Malopre pogledah famozni metroov katalog sa ipadima, i vec su me razocarali jer ladno stoji da ima 512RAM-a, mislim ko li njima radi te stvari... sigurno je tu upao preko kumovske linije...
cekaj. a niko ne komentarise "Intel Pentium" procesor? :D

Kad vec off-ujete:

Najveci biser je kako je sam naziv iPad napisan: I-PAD:bottle::zgran::wall::cigar::beer:

Naj smo pismeni ja naci(j)a na svetu...:d

Poslednja izmena:
pitanje: koja je to druga prodavnica gde ima ipad?

pitanje 2: da li se kod nas prodaje i ona zastita od mikrofibera? videh u jednoj prodavniciali za 8000din, sto je uzas....

Druga radnja je G radnja i za 64000 dobijes 16GB Wifi :mad::S:

Imate na amazonu za 499$ 16gb WiFi, upravo sad narucio ;)

Javi koliko ti je ispalo sa svom carinom i transportom (ako dolazi u Srbiju ;) )

Imate na amazonu za 499$ 16gb WiFi, upravo sad narucio ;)

a šta ćeš sa carinom i porezom, zar 500 usd nije nekih 385 eur, pa plus carina 10% i pdv 8% izađe 460 eur, i još poštarina i manipulativni troškovi izlazi 480-490 eur sigurno...da ne grešim negde u računici?

U Austriji je najjeftinija 16GB varijanta 499€. Pri tome možete uzeti u bilo kom McShark Tax Free što mu dođe oko 55€. Pre je to bila najbolja cena, ako ima ko naš da kupi i donese!!!

Na granici te niko ne pita a u principu može se i otpakovati a kutiju baciti.

a šta ćeš sa carinom i porezom, zar 500 usd nije nekih 385 eur, pa plus carina 10% i pdv 8% izađe 460 eur, i još poštarina i manipulativni troškovi izlazi 480-490 eur sigurno...da ne grešim negde u računici?

Uvozim to preko firme pa je racunica drugacija ;) Btw koliko je u eurima kod vas 16gb bez 3g?

Vidim da se rasplamsava tema, pa cu ispisati cene svih modela, za koji minut...

Evo i cena:

iPad 16GB 57 239.99
iPad 32GB 66 959.99
iPad 64GB 75 599.99

UMTS/HSDPA

iPad 16GB 68 039.99
iPad 32GB 79 919.99

Cene vaze od 02.12.2010. do 15.12.2010. u 6h.

Za 1 evro - 107 dinara.

Da li je bio neko u Metrou skoro? Hteo bih da uzmem 16GB WiFi, ali ne bih da se cimam do Krnjace ako su sve rasprodali.

Bio ja juče. Izložen jedan iza stakla u pultu. Postavljene cijene za sve...

Nazad
Vrh Dno