Šta je novo?

iPad Pro

Instaliras app i gledas online :) ali ako jb uredjaj imas sve mogucnosti :)
 
Poslednja izmena:
Bio bih ti neizmerno zahvalan ako bi mi pružio malo više informacija na tu temu. Dvoumim se između kupovne laptopa i iPada. iPad za sada vodi jer mi je bitna portabilnost.
 
Pa online gledanje za to imas app cinema popcorn https://itunes.apple.com/us/app/cinema-popcorn-cinema-time/id1441395519?mt=8 e sad... ja bih svakako jos uvek preporucio lap top jer prosto ipad jos uvek ne moze u potpunosti da zameni laptop... a sto se tice jailbreak-a tu mora da ti se posreci da ti ipad bude na 12-12.1.2 da bi mogao da ga jailbreakujes

Skinuo sam i pokušao da pustim neke epizode GoT-a i ne radi baš najbolje. Neki linkovi uopšte ne funckionišu dok neki imaju problema sa bufferingom. Očekovao sam da će raditi flawless kao i većina stvari na ios, ali ovo je nedopustivo za toliki cenovni rang uređaja. Ipak je torrent+laptop za sada nenadmašna kombinacija za gledanje filmova.
 
Nema to veze s uredjajem :)

Apple TV je meni najbolja opcija za gledanje filmova ali i kosta u skladu sa tim...
 
Šta fali HBO Go servisu?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Ne fali nista ali koliko znam tamo nemas sve filmove dostupne.
 
Sta ce ti Audio passthrough na Apple TV-u?
Tj, sta bi to opste predstavljalo?
 
Pa recimo da imam dts na pojačalu....


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Imas Dolby Atmos ;)
 
Samo preko 2 aplikacije koliko znam.



Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Može uz Plex... Najveća mana je nedostatak audio passthrough, kao što je @vidor napisao, inače bi bio perfektan uređaj.
 
Ok mada i ovi jeftiniji box-ovi pustaju preko Plexa i pritom imaju DTS & DD podrsku.
 
Kolika je razlika u svakodnevnom koriscenju izmedju 10.5" 2017. i 11" 2018? Posto koliko vidim razlika u ceni jeste znacajna.
 
Uzeo iPad Pro 11" 64GB. Leti koliko je sve brzo, ukljucujuci FaceID.
Ali generalno se slazem sa komentarima sa YouTubea sa raznih tech kanala (sto obicno nije slucaj). Ovo je i dalje tablet za multimedijalne stvari. Nije ni izbliza laptop zamena, pa cak ni alternativa.
Eventualno za penzionere ili ljude koji samo koriste Safari i Mail, ali to sigurno nije bila ciljana grupa kada je ovo razvijano, jer za to potreba A12X nema nikakve svrhe.
 
Da ne otvaram zasebnu temu, imam jednu dilemu. Za iste pare mogu da kupim ipad pro 10.5 i novi ipad air. Isao bih na ipad pro zbog boljih zvučnika i pro motion ekrana iako je malo lošiji SoC u odnosu na ipad air, ali sam čitao da imaju probleme sa belim flekama na ekranu posle nekog vremena. Koliko je to rasprostranjen problem u praksi?

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
 
A10x ima i dan danas jaci gpu od. A12 koji ima gpu u rangu A9X stereo zvuk je nesto najlepse na ipadima... a sto se fleka tice ne znam ako je novo imas garanciju :)
 
Ima garancija, ali samo godinu dana, a ja planiram da koristim ipad duže od toga pa mi malo cim.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
 
Onda idem na pro. Hteo sam prvo ipad 11, ali je dosta skuplji i nema headphone jack.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
 
Ipad air 2 radi extra i dalje, nema razloga da me pro razočara.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
 
Uzmi Pro. ProMotion display je neverovatan. I GPU je jači.
 
Ipak cu izgleda da idem na pro 11. Ne može niko da mi nabavi pro 10.5 u nekom kratkom roku. Gledam sad neki polovan da nadjem ali slaba ponuda. A nov ne bih da platim 800 evra.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
 
Uzeo sam skoro iPad Pro 11... ne volim apple i nisam nikad imao neki apple proizvod. Jednostavno su mi preskupi... ali drug mi kupio u americi duplo jeftinije nego kod nas(otvorena kutija). Ovo je zver extra radi. Ali me nerviraju njihove gluposti...ne može direktno fleš ili bar meni nije uspeo moram opet probati da li će ga prepoznati i sl sto na androidu radi bez problema.


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Nazad
Vrh Dno