Šta je novo?

iPad preko VIPa

Johnnny

Slavan
Učlanjen(a)
10.03.2011
Poena
349
Ne znam koliko je ljudi primetilo, ali na Gigatronovom sajtu je osvanula prodaja iPada 2 preko VIP mreze. Naravno, radi se o 3G modelima, u sva 3 kapaciteta, crni i beli. Kostaju 37k, 47k i 57k uz pakete Neogranicen internet 15, pojma nemam koliko su u ostalim paketima. Pa ko voli 🙂

16GB:
image4eedc2d97e505.jpg

32GB:
image4eedc2db568ad.jpg

64GB:
image4eedc2dd6572a.jpg

Ovo ce jedino da utice na cene ostalih proizvodjaca tableta, to je moje misljenje.
Nece moci vise HTC da kosta onoliko mnogo....

Ugovorna obaveza samo godinu dana nesto mi je to jako povoljno.

Poslednja izmena:
Koliko sam ja shvatio iz tog dela teksta, samo su iskopirali sa VIP sajta uslove ugovora i odnosi se na popust koji dobijas sa godisnjim ugovorom, bez kupovine uredjaja. Ovako ne verujem da ima ikakve veze.

Gigatron ih jos nije dobio ali zato ima reklame .

Znam da ne može da se računa tako, ali najjeftinija verzija iPad-a ispada 900 evra kada saberemo pretplate i cenu za ugovor na dve godine. Jeste da je tu neograničen internet, ali šta će to ljudima koji već plaćaju adsl i paket za mobilni? Tethering rešava stvari ako niste u pokretu pola dana. Jel će to biti samo uz najveći internet paket ili će biti i na manjim paketima?

Pa valjda ljudima kojima treba internet za iPad, zato se i prodaje uz iPad. ADSL ne mogu da ponesu u dzep sa sobom.

Da ali ako imas internet paket na mobilnom imas in na tabletu 🙂

Imas, ali tethering je em manje elegantno resenje, em trosi bateriju ko blesav. Ako hoces samo povremeno da pogledas net preko 3G to je ok resenje, ako hoces da ozbiljnije koristis za net, nije bash.

Nazad
Vrh Dno