Iako se iPad još uvek nije zvanično pojavio u prodaji u Evropi, a još uvek važi i zabrana detaljnog prikazivanja proizvoda odučili smo da pre nego vam ga i zvanično približimo, kroz ovaj članak pokušamo da obradimo temu zvanu – zašto su u Appleu napravili niz neshvatljivih poteza u vezi samog uređaja.
moguce da je mikro samo preveo neki tekst iz inostrane verzije koja ceka da dobije uredjaj kroz zvanicne kanale. Neko je pomenuo da jos uvek ne prepoznaje Appstore sa hr nalogom ipad kupljen u usa...
uostalom mikro i godinama radi samo prevod stranih tekstova i na kraju kada napise neku cenu u dolarima a pominje se nase trziste...
I samo bih voleo da cujem objashnjenje kako ce to Android da prestigne iPhone po broju i kvalitetu aplikacija
Da si developer znao bi zašto i kako![]()
Pa zato shto je sa OS3 sve iskopirano, ali nije identichno pa deluje kao kineska kopija OSa :d
Ova Opera za iPhone me je podsetila zashto imam iPhone a ne neki drugi smartphone, osecaj je kao da sam je instalirao preko Android emulatoraSkrol uzasan, ne postoji lock za horizontalni/vertikalni skrol, pinch ne radi ni blizu kao na iPhoneu, odabir fontova je kao sa povezom na ocima
Isto tako ce biti i sa iPadom protiv nekih drugih, imace i vishe opcija, ali nishta od toga nece raditi kako treba, a flash i USBovi ce to teshko da nadoknade
![]()
iPad ima varijantu da preko iTunesa prenosis fajlove ako postoji odgovarajuca aplikacija koje moze nesto da radi sa njima (PDF, DOC, XLS...)
e sad, ako skines neki fajl sa neta mozes da ga pridruzis nekoj aplikaciji, isto kao da si fajl preneo preko iTunesa.
e sadvideo sam da je neko vec pristupio fajl sistemu na USB sticku preko USB adaptera na iPadu, najverovatnije ce moci da se kopiraju fajlovi i sa USB sticka kao i preko iTunesa ili kao kada skines fajl sa neta...
kada je uzeo HD 2, odmah je shvatio koliko je to bolji telefon od 3GS![]()
Ti jesi?
Lepo vi programirajte za Android a pustite mali Apple svet da ostane zatvoren![]()
Copy/paste je tako demode i Microsoftovski.
Jedan drugar je presao sa iPhone 3GS na HD2, neki bi rekli sa konja na magarca, kada je uzeo HD 2, odmah je shvatio koliko je to bolji telefon od 3GS . iPhone 4G nije los telefon, ali ekran je ostao na istom, dok su mnogi Android telefoni postali 4 ''+, a multitouch je ipak na 3.5'' *******cija, to moze na iPad-u.
Ne verujem da Microsoft nece izbaciti svoj tablet, to je po meni dosta mocnija kompanija od Apple-a.
dok mi je ObjC bauk zbog toga što nisam navikao da moram toliko da brinem o memory management-u![]()
isto kao sto i Windows ima zilion puta vise aplikacija ali su pravi kupus za razliku od Mac aplikacija.Niko ne dira mali Apple svet, samo sam pokušao da objasnim zašto će broj Android aplikacija prevazići iPhone apps. Mada je jako zanimljivo kako ti i ostali, koji niste nikada probali Android fon na prvu znate da su Android aplikacije kupus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari