Šta je novo?

iPad mini Retina

Kazu da neki modeli imaju problema sa "image retention". Pominje se da ce takvi modeli moci da se zamene. Slika je retko dugo staticna na iPad-u (pa da se ureze), ali ipak.

Ja cu sacekati do proleca sa kupovinom.

Onda verovatno mozes da ga vratis sutradan ako bude problema sa "urezivanjem" slike (postoji neki test na internetu).

Ma sta znam, do dec ce sve to da se sredi jako brzo se rasprodaju uredjaji npr izasao je ios 6.1.3 a ja sam 2 dana kupio ip5 sa tim os unutra :) zaprepastio sam se :)

Pojavio se u prodaji..cena prava sitnica,49.978 dinara..

Pa s obzirom da je cena 300€ puno je 140 preko

Mi poredimo sa cenama u Evropi, svuda je 389 eura, nemamo svi mogućnost da skoknemo do USA!

^ sry ne pratim cene u EU samo UAE i US... UAE cene cak i nize nego u US, samo problem je nedostatak facetimeapp, sto uz nedostatak JB meni predstavlja problem , pa ce ipak US model da padne.

Kako to da nemaju facetime, neki zakon ih sprečava u tome ili?

igor88 moze link za cenu UAE? Jos bolje, ukoliko si upoznat, posoji li negde nacin da se proveri koliko ipad mini retina kosta u duty free-u na Abu Dhabi aerodromu? (Posto mislim da necu ulaziti u UAE, a imam ozbiljan stop over od 14h)

^ u apple store je kao na sajtu cena dok u mallovima tipa Emirates mall, Dubai mall cene su uvek na nekim popustima. Evo u apple store-u kazu da je oko 318e iliti 1499 Dirhama http://store.apple.com/ae/buy-ipad/ipad-mini-retina . Sto se tice facetime-a da zakon zabranio facetime, isto kao sto npr u dubaiu ne mozes da telefoniras preko facebook-a :-D samo skype radi :-D

Poslednja izmena:
Pozdrav,

Zanima me da li ga ima legalno u nekoj nasoj prodavnici ovde?

Najposle, najvise me zanima koje modele (u smislu za koju drzavu, trziste) Srbija dobija za legalne prodavnice? Uvek mi je cudno sto recimo iStyle na sajtu nikad ne reklamira iPad, a ima ga cesto na Uscu i vidim da ga kupuju ljudi. Isto tako, Tehnomanija je nudila (verovatno i dalje nudi) iPad. Sve mi malo mirise da nije bas 100% odobreno od Apple-a (niti je planirano) da se iPad ovde prodaje (kao i iPhone).

Pozdrav,

Zanima me da li ga ima legalno u nekoj nasoj prodavnici ovde?

Najposle, najvise me zanima koje modele (u smislu za koju drzavu, trziste) Srbija dobija za legalne prodavnice? Uvek mi je cudno sto recimo iStyle na sajtu nikad ne reklamira iPad, a ima ga cesto na Uscu i vidim da ga kupuju ljudi. Isto tako, Tehnomanija je nudila (verovatno i dalje nudi) iPad. Sve mi malo mirise da nije bas 100% odobreno od Apple-a (niti je planirano) da se iPad ovde prodaje (kao i iPhone).

Ima ga u svim prodavnicama tehnike, nije nikakva misterija.
Za iphone je drugacije, zato sto njega prodaju operateri, a nasi operateri ne mogu da ga dobiju, verovatno ne ispunjavaju neke uslove koje zahteva Apple.

^ i dalje mi je cudno sto ga apcom i istyle ne prodaju (niti pominju) na sajtu. Secam se da je iPad3 bilo jako tesko kupiti (sad je bolje).

Zna se da je iPad skoro neupotrebljiv bez Apple naloga (koji se naravno moze otvoriti na US ili CRO) a njega mi u Srbiji legalno i ne mozemo da otvorimo.

Mogli bi i SimFree iPhone da prodaju, ali ga nema.

Sta prias bre Apple nalog pravis kako volis imas i user free isto tako i sa karticom da placas... Srbija je na listi ... Simfree iphonova ima koliko volis...

Sta pricas covece, on govori o appstore nalogu koji mozes napraviti i sa kojim mozes kupovati isto tako i dw-ovati apps isto sve kao bilo gde u svetu.

Nalog može da se kreira, a jel na iOS7 imamo ime kontakta na imessages-u, i jel imamo mape??? iTunes nam je itekako potreban baš zbog ovih stvari!

Mape su postojale, do ios-a 5 isto kao sto nas nije bilo na google mapama do skora ;-) Ps meni radi imessage odlicno i ispisuje imena... Sto se tice samog naloga pa neka stavi drugi region, sta je problem? Neke app prvo izadju za UK trziste, prebacis region skines, vratis na svoj itd...

Apple mape nikada nisu postojale za Srbiju, to je bilo dok je Apple koristio google mape (da si malo potrudio da saznaš, znao bi)! Da sada ću imati 10 naloga da sa svakog skidam različite app, vrlo praktično zar ne???

Nazad
Vrh Dno