Šta je novo?

ipad ili android

• Začetnik teme Začetnik teme Laki.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vivo tab smart.
Probao sam preko,ne znam kakva je situacija kod nas.
Cena je ako se ne varam 599.
Rt na tabletu i nekako(metro interfejs kao na xboxu)ali win 8 zaista smesno radi na tabletu.
Ponavljam,pogoditi "x" da bi zatvorio "prozor" je avantura,promasices vise puta nego pogoditi isti.

Vivo tab smart.
Probao sam preko,ne znam kakva je situacija kod nas.
Cena je ako se ne varam 599.
Rt na tabletu i nekako(metro interfejs kao na xboxu)ali win 8 zaista smesno radi na tabletu.
Ponavljam,pogoditi "x" da bi zatvorio "prozor" je avantura,promasices vise puta nego pogoditi isti.

I RT ima klasican win desktop, samo ne mozes da otvaras sve i svasta, vec valjda my comp, i tako to.. Pa zbog toga i dolaze sa vecinom tableta olovke..

I RT ima klasican win desktop, samo ne mozes da otvaras sve i svasta, vec valjda my comp, i tako to.. Pa zbog toga i dolaze sa vecinom tableta olovke..
Za mene je upotreba olovke na tabletu no,no.
Tablet jednostavno treba da ispunjava proste stvari ,tipa surf,pokoja igra,mail,sto brze i jednostavnije i tu je po meni Ipad jos uvek lider.
Jednostavan,brz,pouzdan.Za 6 meseci nijedan restart.
Android radi takodje dobro,verujem i win rt,ali win desktop treba ostaviti za desktop racunare.
Ne vidim poentu imanja photoshopa na tabletu.
Da se vratim na temu,kupi Ipad jer je najbolji 😀

Imao sam i iPad 2 i Nexus 7, smori jako brzo. Dok je Win 8 pro druga stvar 🙂

Treba da bude finger friendly, a ne da bockam olovkom X 😀

Treba da bude finger friendly, a ne da bockam olovkom X 😀

Iskreno sumnjam u to da nije finger friendly, ali ajde da ne kazem da covek laze.. Ali debelo sumnjam.. 🙂 Pa pogledaj samo i na lapu koliki ti je X, ako to ne mozes da nabodes, vrv imas krivu osovinu u oku.. 😀

^ ili velika rezolucija i smanjen DPI 🙂

A da priupitam nesto, da ne bi morao da klikces na X, zar ne moze swipe-om da se gasi aplikacija? Da ne bude da ih pljujem stalno 😀

A da priupitam nesto, da ne bi morao da klikces na X, zar ne moze swipe-om da se gasi aplikacija? Da ne bude da ih pljujem stalno 😀

Upravo to .. U tome je fora, zasto i na Windows Phone-u kad udjes u onaj multitasking, umesto da ulazis u svaku zasebno ne bi kao kod androida ili WebOS, povlacenjem aplikacije na gore ne bi gasio.. ovo je samo gubljenje vremena.. Za metro app kapiram da je lak izlaz, pritiskom na win tast, ali ovo se moglo resiti drugacije..

Prstic nije mish. Mish se pomera po ekranu, a windows salje aplikaciji ispod da se mis pomerio. Prstic samo dodirne, pomera se i podize sa ekrana. To su potpuno drugaciji redosled dogadaja i mnoge aplikacije nisu pisane da podrzavaju takve dogadjaje.
Npr, u Wordu, kada pritisnes dugme misa, i pomeras ga pa otpustis, rezultat je selektovani tekst. Ako to isto uradis sa prstom, rezultat je scroll strane. Ne mozes direktno mapirati akcije sa dodirom na akcije sa mishem.

Nazad
Vrh Dno