Kraken
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.04.2003
- Poena
- 649
Ајде напиши, кад будеш имао неку представу, каква је ситуација са батеријом?
Такође, како ти се чини да је ергономија, гледано из угла коришћења једном руком?![]()
Izuzetna je ergonomija, obzirom da ipad koristim kao daljinski za sve ht uredjaje u kuci, sad po prvi put imam utisak da je stvarno daljinski a ne cigla. Lako ga uzmem jednom rukom i utisak je da nije samo mnogo laksi vec da je jednostavno lagan dok je ipad 3 tezak.
Za bateriju ne mogu da kazem, naravno da sam uredjaj koristio mnogo vise nego sto bih inace ipad 3 ali mi deluje da je slicna autonomija kao kod ipad 3- prezivela je celodnevno maltretiranje sa svim i svacim i na kraju dana sam imao oko 15%.
A vezano za cene, nema više iPad4 na apple sajtu pa se ne sećam, da li bi ovo trebalo da košta isto kao iPad4?
U Srbiji se 16GB wifi model prodaje za celih 600 što iz principa neću da platim, iPad 4 je koštao 400.
Stalno imaju identicnu cenu- 32gb me je kostao 659chf pre skoro dve godine a i sad mu je rrp identican.
Nisam u tom pilicar fazonuOno 32GB za 400 je super deal, trebao si da nakupuješ i polako prodaješ ovde..![]()
Al sigurno da ce neki deo sa akcije zavrsiti u Srbiji, nasih ima vise nego lokalaca
Edit: Ne mozes da poredis cenu ipad air i ipad 4. Ipad 4 ide stalno na nekim akcijama i vec je prezasiceno trziste (tipa mozes da ga povoljnije uzmes uz ugovor za net, cak i na pumpi ako natankujes nekoliko hektolitara goriva
A i imam utisak da su ova snizenja (npr prvi put da je mediamarkt stavio 10% first day snizenje) povezana sa prezasicenjem trzista. Tableta stvarno ima mnogo na trzistu i konstantno pristizu novi modeli tako da je odavno nestalo neko vece interesovanje. Apple ce sigurno imati sjajnu prodaju zbog dupliranja broja zemalja u kojima je dostupan prvog dana ali kad poredim sa histerijom za ipad 4- neuporedivo manje interesovanje. Tableti nisu vise cudo tehnike vec mu dodju kao nesto sto svako ima u kuci. Inace, po prvi put nije bio red u petak ispred apple store-a.
Poslednja izmena: