Šta je novo?

iPad Air i ethernet adapter

Gaston

Čuven
Učlanjen(a)
12.07.2003
Poena
630
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Izvinjavam se unapred što ću lupiti nešto, u Apple se razumem k'o Marica u kriv džojstik.

U firmu uvodimo Electronic Flight Bag rešenje koje su zajedno razvili Jeppesen i Airbus. Softver koji se vrti na tabletu menja papirnu dokumentaciju koju
piloti moraju da nose sa sobom. Da ne dužim, kolega koji vodi projekat implementacije insistira na fizičkoj vezi (ethernet) kako bi se tableti ažurirali. Biće
ih za početak 40, broj će vremenom rasti sa uvođenjem novih aviona u flotu. Ja kukam da kupimo access point i zakačimo uređaje na njega i rešimo se
bede. Ali, mene niko ne sluša :d

Znate li za neki USB-to-ethernet adapter koji radi sa iPad Air tabletom? Sve što sam ja našao na netu je krpež tipa lighting to USB, na njega powered
USB hub na koji ide USB to Ethernet adapter!!! Mislim, zamislite 40 ovakvih kobaja u prostoriji u kojoj će sedeti i ljudi koji će o celoj toj opremi brinuti!
A cena svih tih čuda zajedno veća od cene 2 Cisco 2702E AP-a.

Može mala pomoć, molim vas. Makar savet šta da tražim i gde da gledam. Hvala!

Molim moderatora da prebaci temu u odgovarajući deo foruma. Ja sam promašio, izvinjavam se.

Nazalost ne vredi, ne postoji ethernet interfejs u ipad firmware-u. U tvom slucaju, sa velikim brojem uredjaja, bolje je bez zica...

Nazalost ne vredi, ne postoji ethernet interfejs u ipad firmware-u. U tvom slucaju, sa velikim brojem uredjaja, bolje je bez zica...

To je informacija koja mi je trebala! "...ne postoji ethernet interfejs u ipad firmware-u..." Odoh da naručim Cisco opremu. :banana: Hvala!

Nazad
Vrh Dno