Šta je novo?

iPad Air 1 vs mini 2

VectorZz

Cenjen
Učlanjen(a)
12.06.2013
Poena
170
Hocu caletu da kupim da ima da procita novine, pogleda facebook, prati streamove utakmica, i da mu instaliram D3GO da pogleda tv posto imamo neki skuplji sbb paket. Ova dva mogu da se nadju za slicne pare

Sta uzeti?

androidi me ne interesuju ni windowsi, to je za starije ljude kvarljiva roba

Ja sam se isto dvoumio oko ovoga pre izvesnog vremena. Mini 2 retina je odličan uređaj. Zgodne je veličine za držanje i nošenje. E sad za gledanje TV-a je možda zgodniji ovaj veći. Jedino to su već stariji uređaji, ne znam koliko poslednjih verzija ios-a podržavaju. Ja nisam još kupio, ali bih išao na mini 2 retina.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Pogledao sam comparison na gsm arena, i koliko sam skapirao oba su retina, sto se tiče ios piše ovde da idu do 10.2, specifikacije su im identične, nijedan nema touch id, sto je i ok, koji će mu djavo, e sad bukvalno je razlika veličina, generalno ovo bi njemu koristilo dok je na pauzi posto radi u austriji i tu je pauza mahom u ležećem ili sedećem položaju ako ne izadje negde, tako da uzeo bi mu neki case da može da potkoci...Al moraću da svratim do istyle da pogledam veličine iz ruke pa da vidim

Edit: mada kad bolje razmislim kad može da gleda preko Samsung s5 neke strimove, taman će mu bude lakše za ruku mini 2

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno