Pa nesto mi ne mirise na to .... Chpwn je u tvitu rekao da je saurik rekao comexu da ako pusti ovakav jb da ce morati ljudima predloziti da ne koriste takav jb.
zasto toliko iscekivanja jailbreaka kad ce uskoro ios5 koji opet nece moci da se JB?
Probacu ja sutra, pa ako prodje ova procedura sa web serverom gledacu da postavim nacin da omogucim i sirem auditorijumu tu mogucnost, makar posetiocima ovog foruma. Ako neko moze neka posalje link sa arhivama svih pdfova na private.
. [Mon Jul 04 23:05:02 2011] [error] [client 157.22.252.88] File does not exist: /var/www/JailBK/wordpress, re
ferer: http://157.22.252.87/iPad_4.3.2_8H7.pdf
Jep. Hajde potrudi se
A i ne moras previse ... jer kazu bratija rusi da od 4 ipad2 koje su jb-ovali na ovaj nacin, na jednom ne radi wifi, na drugom sync, treci je posle drugog restarta zapao u bootloop ... samo jedan radi kako treba i taj jedan je bio na 4.3.3 fw-u , 16gb 3g+wifi model.
Mogu da izvestim da od izlaska (pre dva-tri dana, kad je vec bilo) koristim taj "beta" jb i da do sada NIJEDAN bug nisam primetio. Radi doslovno kao ne-jbovan uredjaj, prezadovoljan sam. Poptisujem da bolje radi ovaj jb nego comexov jailbreakme za iphone 4 4.0.1 gde sam primetio hiljadu i jedan bug.
@max9998
Ako imas samo WI-FI model, mislim da ces ga jbovati bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari