Šta je novo?

Ipad 2 u Srbiji

drdekzar

Slavan
Učlanjen(a)
06.02.2011
Poena
395
Danas sam video uredjaje u PC Practiku i to po Evropskim cenama, najbolaj ponuda do sada kod nas.
Racun, garancija full

Za Gigatron sam siguran da ga je imao i ranije, sad ga ima po istim cenama. Imali su ga i Atom i BCGroup (doduse, bio je i ostao skuplji od ovoga). Sad ga ima i WinWin (i opet je skuplji, osim ako prihvate onu politiku sa flajera - ako nadjete jeftinije dobijes po istoj ceni plus neku nagradu). U svakom slucaju, siri se, i to veoma pristojno 🙂 Ovo bi moglo vrlo lako da utice i na ostale cene.

Da da svuda ga ima, Apple krece agresivno kod nas.Po ovim cena je extra.Kao sto kazes ovo ce sigurno uticati na cene ostalih

Danas sam video uredjaje u PC Practiku i to po Evropskim cenama, najbolaj ponuda do sada kod nas.
Racun, garancija full

pre par nedelja je u metrou bio na nekoj vikend akciji za 38k sa PDV-om. model sa 16GB WiFi. samo takva akcija kad krene treba doći u 2-3 ujutro u metro i čekati tamo ispred pulta do 6h. ja sam bio tamo oko 8 ujutro i nijedan primerak nisu više imali a da ne pričam o nekim toshiba laptopima sa win7 HP, SB pentiumima, 4GB rama za 23k koje su isto imali na akciji. i onda prošetaš gradom i vidiš te iste po znatno većim cenama

I da li je neko video deklaraciju, ko je distributer i da li je garancija 2 godine? Ako to sve stoji, onda se isplati uzeti ovo 50e skuplje izdanjenu odnosu na "privatnike".

Poslato sa iPad 2 non-Serbia edition

gledao sam u PC practicu, deklaracija je powercom......nisam pitao kolika je garancija.Ali znam da ovde idalje za vecinu apple uredjaja ide 12 meseci iako zakon kaze drugacije 🙂

Nazad
Vrh Dno