Šta je novo?

iOS 8

izašao update 8.2

downloading...

aj' javljajte utiske,samo nemoj odmah o bateriji.treba da prodje par punjenja

Kaд ће ЈВ :)

Momentalno je završila u folderu pod nazivom "gluposti",na poslednjoj stranici :D

Zajedno sa masom drugih stvari koje ne palimo :D. Sa ovim cenama satova, neće mi skoro zatrebati. Svi normalni dizajni i kaiševi koštaju preko hiljadarku.

Много, много боље ради Health app! Већ сам почео да хејтујем Епл :Д Сјајан апдејт. Мени је фолдер "бескорисно" за ове бесмислене апликације.
Прескуп је Епл сат, иако сам разматрао један да узмем... Ајде остале скупе ствари су барем електронске и "паметније", али за глупаву наруквицу да дајемо пар стотина евра... Не мислим да ће баш сјајно проћи сат

iOS 8.2

Download...

Od novina premećujem ikonicu apple watch i brži ulazak u podešavanja.

iP6, iOS 8.2.
Skinut sa punjača u 00,30. Urađen update (bio je već skinut jer je fon bio na wifi), reset (home + on/off), ostavljen tako, ujutru započeo dan oko 7,30. 3G, auto svetlo... baterija sigurno nije gora na 8.2, čak mislim da je još popravljena jer u 17,00 sam na 51%. Ako se neko dvoumi zbog baterije može da radi update, gora nije svakako.

Boga mi...meni se čini da je počelo malo curenje.Sa mojim korišćenjem od 07h do sad baterija na 45% a obično nije išla ispod 60%.

Hehe naravno...samo su mi poisključivane nepotrebne opcije.Rezultat...jaako dobra baterija.

@mickk, idi u settings > privacy > motions pa iskljuci to tamo. Osetices razliku u trajanju baterije ;)

Aaaaa daaaa...nisam iskljucio posto posle svakog update-a to bude po def ukljuceno.Hvala na podsecanju!!!

Na 6 i 6 plus....

Ja do pre neki dan imao 5s i nisam primetio da ima...

Edit: kolegi sam ga prodao i sad sam proverio...ima ga i 5s...

Poslednja izmena:
Nisam ni ja dok nisam video ovde ;)

Za 5s, 6 i 6+ (oni imaju motion co-processor za pokrete):
Privacy > Motion & Fitness > Fitness Tracking > OFF

8.2 je povučen i ne potpisuje se više. U pitanju je bezbednosni propust freak.

Apple korigovao propust „freak“
Apple je objavio patch u nadogradnji 8.2 za operativni sistem iOS, nakon otkrića bezbednosnog propusta "freak" koji pogađa pre svega operativne sisteme iOS i Mac OS.
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2015&mm=03&nav_id=967081

Kod mene nije prisutan ovaj problem:

Otišao sam na stranicu: https://freakattack.com/
Sa Chrome, FF i Operom. Jedino Opera nema propust. Chrome i FF:
Warning! Your browser is vulnerable to the FREAK attack. It can be tricked into using weak encryption if you visit a vulnerable website. We encourage you to update your browser right away.

Što se tiče 8.2, nemam zamerki, nisam naišao na greške. Odradio sam OTA plus reset odmah nakon update. Baterija mi se čini još bolja.

Poslednja izmena:
Ja uradio OTA. Ne primećujem ništa, ni bolje ni gore.

Meni se čini da se baterija sporije prazni od 100 do 90 i da generalno za nijansu bolje drži, ali i da je usage manji. Možda su promenili algoritam za racunanje usage-a, a možda je i moj placebo ;)

Definitivno je nesto cudno oko baterije, ono sto sam primjetio je : Kad ga skinem s punjaca onaj prvi procenat izuzetno sporo spada (npr. sa 100% na 99% ili sl.) ali poslije kad krene onda galopirajucim koracima baterija nestaje :) Mada mi se u par navrata ucinilo kao da je baterija nesto bolja nego na 8.1.3, mrzi me sad detaljno da testiram ali u svakom slucaju mislim da sto se autonomije baterije tice ovde se moze jos dosta toga optimizacijom iOS-a rijesiti jer je baterija ocaj...

Dobro, meni je tek prvo punjenje, mora da prođe nekoliko punjenja da se sagleda realna situacija.

ma ovi su definitivno pukli...

Nazad
Vrh Dno