Šta je novo?

iOS 7

Moze li neko uputstvo za neupucene sto se tice vShare na 7.1.1?

ehata6u7.jpg

Samo levo izaberi "for non jailbreak" ako ga nemas naravno :)

Ima li neki zatvoreni domaci developer forum da se prodiskutuje o ovome i ideji kako je implementovano? :)

koliko vidim server je zabranjen kod nas...

Ako mislis na icloud bypass, ip se menja iz dana u dan/nekad sata u sat.

heheh pa izbegao sam da tako formulišem :D

Pa ovo sto si napisao nema dodirnih tacaka sa ovim sto sam ja napisao. Nije server zabranjen, vec je pod opterecenjem plus stalno ga DDoS-uju

Ovaj danasnji cydia update najzad mi je resio bug status bar-a, i cydia je logicnije slozena sada.

Imao si fix za status bar - StatusBarFix2...

Nisam koristio nikakav fix i sada sve radi kako treba.

Inace da li se svima koji su na mt:s pre par dana promenio gore znak "mt:s" u ruzni "TELEKOM SRBIJA"?

Menjaju nešto po baznim stanicama, ja se iskreno nadam da će vama vratiti na mts pre nog svima promene u Telekom Srbija!

Jeste nesto isprobavaju ...

Meni idalje stari, nadam se da ce i ostati.

Izašao 7.1.2:

I evo šta donosi:

imam ipad 2 sa starim ios4 koji je jailbrekovan.. treba da uradim konacno update na neku noviji IOS7. da li treba da imam neko predznanje oko upgrade IOSa i da li ce mi ostati jailbrekovan novi IOS?

naravno da nece ostati jailbreak

Nemoj iOS7, vuče se ko prebijeni puž na iPad 2.

Ajd i ovde da pitam pošto sam još na 6-ici...

Da li pri JB 7.1.1 itd, ide standardna procedura za iTunes tipa starija verzija pa zemlja neka druga itd ili može najnovija verzija it-a...?

imam ipad 2 sa starim ios4 koji je jailbrekovan.. treba da uradim konacno update na neku noviji IOS7. da li treba da imam neko predznanje oko upgrade IOSa i da li ce mi ostati jailbrekovan novi IOS?
s obzirom da ti je uređaj jailbreakovan, moraš da uradiš "čistu" instalaciju (set as new) iz iTunesa, ako pokušaš da ga apdejtuješ nećeš se dobro provesti ;)
prethodno ga bekapuj naravno i prebaci aplikacije (transfer purchases)

Poslednja izmena:
Nemoj iOS7, vuče se ko prebijeni puž na iPad 2.

Kod mene nije toliko spor da smeta. Jeste da zakoci ponekad ali nije lose. Kazu da su 7.1.1 ubrzali ali jos nisam stigao da ga ubacim na iPad.
U svakom slucaju mnogo je bolje nego iOS4 jer sve vise aplikacija ce traziti noviji iOS.

a jel mogu da biram i instaliram neki drugi ios? 5 mozda? ios7.1 koliko znam jos nije jb.

za 7.1.1 i 7.1.2 postoji pangu jb pa je najbolje da odradis poslednji os.

El ima neko problem sa subscribed calendars pod other? Pojavio mi se cas stoji mexican holidays cas HK holidays i ne mogu da ga izbacim, nemam opciju delete.
Takodje pod mail, contacts,calendars se ne pojavljuje.

7.1.2 simfree nema jb.

Vrh Dno