Šta je novo?

iOS 7

nije sigurno da ce to popraviti stvar, a zivot je kratak...a ocito je do ios jer nisam jedini, gomila ljudi ima slican problem...

Pa kako mozes da kazes da je do ios-a kad koristim isti kao ti i imam isti uredjaj kao ti?
Neka aplikacija ili podesavanje ti vuce bateriju. Prodji kroz svaku stavku u settings i iskljucuj svaku.

ovo je ipak još jedan od onih isključite ovo ili ono saveta...sve sam ovo uradio i pre updatea na 7.1...ništa novo nisam instalirao, svi setinzi su ostali isti, a baterija traje kraće...inače, i ovde a i svugde gde se ljudi žale piše da se problemi javljaju na nekim uređajima, tako da nije od velike pomoći tvrdnja imamo isti uređaj a meni traje ok...kako apple uspeva da na nekim uređajima pokvari bateriju a da na nekim ostane ista je nešto što bih i ja voleo da znam...

Sve u svemu tesko ****** ni jedan bug koje je imao 7.1 nisu zakrpili... Ovaj update zove se (pro)davanje magle.

Load ikona nakon prekidanja instalacije neke app, MT baca na drugu app a ne na trenutnu kao na 7.0.x , za bateriju jos ne znam, videcu , mislim da sam pronasao jos 2 3 na 7.1 ali sam zaboravio sada :-D Kada se setim provericu i te za sada ova prva dva smetaju do bola... Ps ovo sve vazi za ipade ja sam ovo nasao na iPad Air, i mini Retina. iphone 5s-5 na 7.1 nemaju frke osim sa MT...

Poslednja izmena:
Load ikona nakon prekidanja instalacije neke app, MT baca na drugu app a ne na trenutnu kao na 7.0.x , za bateriju jos ne znam, videcu , mislim da sam pronasao jos 2 3 na 7.1 ali sam zaboravio sada :-D Kada se setim provericu i te za sada ova prva dva smetaju do bola... Ps ovo sve vazi za ipade ja sam ovo nasao na iPad Air, i mini Retina. iphone 5s-5 na 7.1 nemaju frke osim sa MT...

Ok, koristim 5s pa zato pitam - nisam primjetio nikakve bagove osim povremenog pucanja(zatvaranja) pojedinih aplikacija i sporiji rad reminders-a, u odnosu na ios 6.xx.
Sta podrazumijevas pod ovim: "mt baca na drugu app"?

Multitasking ne baca na trenutnu aPp kao pre vec na neku 10tu pisao sam vec. 5s nikada nije imao 6.x.x. Sto se tice usporenja bravo itunes je nuletina koloko je aporiji u odnosu na 7.0.x i odziv tastature je totalno isti kao sa 7.1. Sporije sada ucitava i app store ja ne znam sta ovaj apple radi ali sve gore i gore...

Poslednja izmena:
Multitasking ne baca na trenutnu aPp kao pre vec na neku 10tu pisao sam vec. 5s nikada nije imao 6.x.x. Sto se tice usporenja bravo itunes je nuletina koloko je aporiji u odnosu na 7.0.x i odziv tastature je totalno isti kao sa 7.1. Sporije sada ucitava i app store ja ne znam sta ovaj apple radi ali sve gore i gore...
Pa izjasni se uvek za koji uređaj pričaš pošto, očigledno, nije svuda isti efekat. Na iPhone 5 je sve u redu.

Ja sam i dalje na ios 6 sa 5icom
Brate,siba kao lud
Pre njega sam imao 5S i bio je sporiji u nekim situacijama
Da ne pricam sto je Touch ID radio jednom u 7 pokusaja
Em je ruzan taj iOS 7 em je zapetljan do milog Boga

Ruzan iOS 7?

Meni se iOS 7 sviđa, pravo osveženje posle 6. Na 5s radi odlično. Čak 7.1.1 radi lepo i na 4s, obzirom da je telefon iz 2011. god.

Meni super radi iPhone 4 na iOS 7.1, mnogo bolje nego prethodne verzije koje su kočile po malo.
Možda je 7.1.1 izbačen i zbog jailberak-a, tj. onemogućavanja istog.

Baterija mi je malo bolja na 7.1.1, i na 5s i 4s.

Na 5s definitivno duze trajanje baterije posle update-a na 7.1.1

Meni je sestica sto puta lepsa od sedmice, ali daleko od toga da je sedmica ruzna. Sto se tice rada, sve radi super na petici, ko zmaj.

Lepa je i sestica da, kad sam kupovao iPhone 5 nadao sam se da ce da bude neka od poslednjih verzija sestice da probam i taj prethodni izgled OS-a posto sam sada prvi put na iOS-u, al dobio sam odmah sedam...

Ja sam dugo cekao da ga apdejtujem, ali me nervirala notifikacija na ikonici settings i najvise zbog kontrol centra bas mi znaci.
Bila mi petica na servisu i javili da mi daju nov ip5 bas sam se radovao da vozim opet malo ios6 ali trazio mi sedmicu za restore updejta tako da sam se samo jedan dan igrao.

Jel neko moze da potvrdi da x-sim nano radi na 7.1.1 ? :)

moje iskustvo sa 7.1.1 na 5s - vezija iOS-a koja najbolje izgleda i najlepše radi do sada.
Baš su ga sredili, imam utisak da su animacije još malo tweakovane da budu još brže i glatkije. Što se tiče stabilnosti - rock solid.

+1

Evo super stvari što je uradio VSHARE za sve one, uključujući i mene, koji su na IOS 7.1.1 a nemaju Jailbreak!
Postoji opcija da instaliraš vshare bez jailbreaka, i sa tim krakovane aplikacije instalirati na non JB device.
Instalira se preko iPhonovog safarija.
E sad: UVEK POSTOJI CAKA:
1. Aplikacije su duplo veće (ovde mislim na megabyte) od originalnih, i po meni najvažnija caka
2. Mnogo su spori serveri od kojih se downloaduju aplikacije

Upravo sam instalirao navigon europe navigaciju koja radi odlicno.
P.S. ako je neko postavio sličan post nek mi oprosti jer se umorih čitajući 32 strane:p al rekoh da podelim delimicno radosnu vest za sve iPhone addicts:)

@zubar, alal ti vera, instalirao i radi mi extra.. Vec sam nabacio brdo paid app for free

Kako ste uspeli uopste bilo sta da skinete kad ide u B/s? Serveri su bas spori. Kad otvorim VSHARE imam samo nazive app pa se tek nakon par minuta pojavljuju slike pored naziva u listama.

meni neke stvari pocne da skida sporo ja odmah prekinem.. Najbitnije app mi je skinuo po max brzini :D

Vrh Dno