Šta je novo?

iOS 7

Kod mene 5S sve radi dosta fluidnije i brze lag je sada 0 kod multitaskinga. Primecuje se.

Svidjaju mi se i deblja slova na tastaturi.

meni isto baterija mnogo bolja na 5ici, ne baguje nista, lepa animacija kad se javite :)

Zar je toliko dobar 7.1? :)
Meni je 7.0.4 na 5S uzasno radio
Npr imam 5icu koja ima 6.1.4 i radi kao munja a 5S na 7.0.4 je radio ne tako brzo i bio sam u fazonu,ko ovde ima jaci procesor itd :/

Zar je toliko dobar 7.1? :)
Meni je 7.0.4 na 5S uzasno radio
Npr imam 5icu koja ima 6.1.4 i radi kao munja a 5S na 7.0.4 je radio ne tako brzo i bio sam u fazonu,ko ovde ima jaci procesor itd :/
Pa stavi 7.1 pa probaj, vidis da ga svi ovde hvale. :)

Ma ne samo ovde,hvale ga bas svuda..a sta ako ne bude toliko brz kao 6.1.4? E onda sam u problemu. :)
Sacekacu da mi dodje jedan 5S pa cu na njega staviti

Samo da protrljamo kuglu :) .

po meni apsolutno jedina stvar koja mi smeta na ios 7 je nemogucnost caller id i zbog toga drzim jb. Sve ostalo, sto dolazi out of the bo, mi savrseno radi posao. I zbo toga ne mogu na 7.1 :(

a jel moze neka navigacija da se instalira bez jb?sry ako je glupo pitanje ali sam nov

moze, nadjes free navigaciju i instaliras ili uplatis pa kupis :).

Bome nakon 5 dana koriscenja ios 7.1 na ipad 3 mogu reci da sam jako zadovoljan. Sve brzo i glatko radi, trajanje baterije je ako ne isto mozda malo bolje. Safari mi nijednom nije creshovao. Jedino mi smeta jaka belina samog ios-a ali valjda je to stvar navike

Smanji brightness ;)

Razlika u bateriji ip5 7.0.6 vs 7.1
ec59f3bf-c367-4823-9468-ab23c8a62dda.png
043b440a-ea8f-48c5-883d-2e7a01cb9e5f.png

Zamolio bih nekog od vas za pomoc.

Moja sestra ima iP4, jailbroken na iOS 5. Pitanje je kako ga najlakse update-ovati na iOS 7 i odmah mu udariti Jailbrake? Nije mi najjasnije da li si pojavio JB za taj najnoviji 7.1, ali vidim da ga ima za 7.0.

Ne mozes ga updateovati bez shsh na 7.0.x samo 7.1 sto se tice 5.x.x ti je najbolji za ip4 event 6.1.3 koji je ok neka vidi dal ima blobova za 6.1.3 ako ina neka cepa na taj ios

Poslednja izmena:
imam ipad 3 i baterija sa ios 7.1 traje dramaticno krace nego ranije...da li jos neko ima slicne primedbe? danas je pao na 50% nakon 3.5 sata koriscenja, sto je lose...ranije je bez problema prelazio 10 sati koriscenja, sada je to znaci nekih 7 sati...nisam bas zadovoljan...

pretresao sam sve sto sam mogao i znao i nista pametno nisam zakljucio sto se se tice sumnjivih aplikacija...bice da je ipak ios 7.1 krivac za losije drzanje baterije...

kakve su prognoze za jb 7.1, video sam da su jb 4S oce li biti jos nesto? posto ocu da uzmem ipad a svaki skoro ima 7.1

moze neko da mi pomogne

iPad Mini 1gen

nakon update-a na iOS7 izbacuje warning da kabl nije originalan, IAKO jeste, a opet puni. Procitah sve za MFI licence i slicno i vidim da nekima koji koriste 3rd party Lightning-e radi isto - izbacuje warning i puni a nekima komplet blokira punjenje. a meni je originalni Lightning i izbacuje upozorenje i onda puni. sve ostalo radi bez problema. Probao sam sa drugarovim iPhone 5s punjacem i ne izbacuje upozorenje, sa mojim izbacuje.

Ima li fix da se eliminise na JB-ovanom iPad-u kompletno warning, da li je izasao do sad ?

Jel originalni i punjac?

Mnogi se zale na to, ne pune na punjac vec na komp isto, a sve zive originalen kablove koriste koje imaju u kuci, sve u svemu drugu nece ni da puni :-D

njikolaj jeste originalni punjac al ne vidim kako punjac moze da salje "neoriginalnu" struju :) iOS7 blokira kablove koji nemaju security check. Nadam se da ima fix, a ako nema da neko radi na fix-u odnosno patchu da se ovo skloni. Ovi iz Apple-a bas bas nisu normalni kad je glavni konektor u pitanju, em nisu hteli na mini-usb em jos komlikuju sopstveni unikatni standard. Videh juce u prodavnici genijalne 3rd party lightning kablove kakve apple ne proizvodi (pljosnate, 5m kablove, i slicno) koji vise nikom ne vrede zbog ovoga.

Ja sam protovnik miniusb kobektora iskreno najgori shit koji su mogli da smisle appleov lightning je majka...

imam ipad 3 i baterija sa ios 7.1 traje dramaticno krace nego ranije...da li jos neko ima slicne primedbe? danas je pao na 50% nakon 3.5 sata koriscenja, sto je lose...ranije je bez problema prelazio 10 sati koriscenja, sada je to znaci nekih 7 sati...nisam bas zadovoljan...

Kod mene na ipad 3 ios 7.1 baterija traje 13.5 sati.
Tako da nemoj kriviti ios.
Predlazem ti da uradis clean install 7.1

Poslednja izmena:
Baterija na iPad mini Retina.

Prilozi

• photo (10).PNG
    photo (10).PNG
    265.5 KB · Pregleda: 115
Ok, ja se nisam igrao sa Apple uredjajima jako dugo - zasto ne mogu da zaustavim iOS update ?

Nazad
Vrh Dno