Šta je novo?

iOS 7

pa naravno da sam navalio :). procitao sam da ne radi bas sve a ne da ne radi nista... caller id fix mi ne treba.
pa nista, cekacu do daljnjeg, necu sad ni raditi na iPadu. hvala svakako na odgovoru ;)

Izasao je i appsync za ios7, nisam probao, ali navodno radi...

potvrdjujem da radi i zeusmos :)

Update-ovana i Cydia by Saurik u skladu sa iOS7. Dostupan novi JB v1.0.1 na poznatoj adresi… ;)

^ pise u postu iznad tvog, ne moras da spamujes po temama.

Sta ces fale ljudima postovi za oglas ...

Udjem u photos i u sliku otvorim one opcije dole levo i sad ima tu da se za share izabere: message, mail , iclud, twitter, facebook, flickr. Al nigde whatsapp-a, da li je moguce da ne podrzava whatsapp share ili ima negde nesto da se podesi. Samo da napomenem da sam sva prava dao whatsapp-u tako da moze da pristupi slikama bez problema...

To ti je, sto ti je :) jedino sto moras tako da ulazis u aplikacije i iz njih share-ujes. Fail. E sad ne znam jel moze nesto JB i neki tweak sa Cydia-e da pomogne?

Jb sam instant uradio zbog caller id fixa, a i nikad laksi jb nije bio... Googlacu malo a bas sam to cesto koristio na androidu.

kod mene je bag što u porukama ljude koji imaju iPhone i koriste iMessages ne prikazuje sa njihovim imenom iz kontakta, već samo kao +381 brojeve. To mi je ranije radilo na JB 6.1.2. Jel ima neko neku ideju zašto to ne radi sad?
Imam peticu inače

Jesi uradio jailbreak? Svi na srbijanskim operaterima imaju taj problem na ios7. Instaliraj callerID fix i rijesices problem.

Jesi uradio jailbreak? Svi na srbijanskim operaterima imaju taj problem na ios7. Instaliraj callerID fix i rijesices problem.
hvala puno, nisam na šestici imao taj problem, pa nisam ni znao. Sad sve šljaka ko leptir

Ili u imenik u favorite dodaj mail pod face time. Meni tako radi.

Uradio sam jailbreak na 5ici..
Posto koristim dosta placenih app cini mi se kao i da mi nije potreban

Zasto si onda radio jb , da bi napisao ovde kako ga imas a ne treba ti ?

Hteo sam da instaliram BatteryDoctor ali nazalost jos uvek ne radi na iOS 7

Kad si vec uradio JB, evo ti par predloga pa probaj, mozda promenis misljenje:
barrel, callerID-format fix, ccsettings, ccquick pro, messeges customiser, swipeselection, icleaner pro, ifile, movie box...

Hvala za Messages Customizer...

Jb je mnogo vise od piraterije...
Btw izasao je i winterboard za ios7

Poslednja izmena:
theme makers do :p

Box nudi 50GB besplatno za probu Apple iOS-a

Kompanija Box koja nudi usluge cloud skladištenja najavila je da će korisnicima pokloniti 50GB besplatnog skladišnog kapaciteta za one korisnike koji odluče da probaju novu verziju njihove Apple iOS aplikacije. Svi oni koji žele da dobiju 50GB besplatnog cloud kapaciteta, treba preuzmu aplikaciju u narednih trideset dana, navodi se u zvaničnom blogu ove kompanije. Za razliku od drugih cloud skladišnih servisa koji obično nude 2GB besplatnog skladišnog kapaciteta da bi povećali apetite korisnika, među kojima je Dropbox, Box uobičajeno nudi 10Gb besplatnog skladišnog kapaciteta.

Link

Poslednja izmena:
Hvala za ovu informaciju !

Moljam, moljam...

Nazad
Vrh Dno