Šta je novo?

iOS 7

Imao sam ranije verzije iOS-a inace ne bih znao da uporedim. Nije sporiji.
Ma ni ti ni ja nemamo pojma, čovek kaže da se o tome pisalo, da on ima dva (ja kao nemam, al' nema veze) i da je to "amin". A vidiš i da "lupaš" prema tome šta mi znamo, bolje da ćutimo i da ne pričamo istinu ostalima. Amin.

Amen to that! :D

Da ne otvaram novu temu...:
Jel izasao untethered jb za 6.1.3 (i dalje)?

7.0.4 ne izvaljujem razlike u radu sve u svemu isto ip5.

Pa i nema razlike sem sto je ispravljen neki bug u Facetime ako se ne varam jer sam jos na 6.1.2jb

Moja neka procena da ce pre za 7xx nego za 6.1.3-4 ;-) Ne znam zasto ali tako mislim da ce biti na kraju.

Niko ne pominje da u stock email aplikaciji gmail vise ne podrzava push...

Nema to nikakve veze sa iOS-om 7, Google je ukinuo Exchange podrsku pocetkom prosle godine, ukoliko si pre toga aktivirao Google Exchange na telefonu radice ti push notifikacije i na iOS-u 7.

You'll continue to get push email via Google Sync on your existing devices. However, you won't be able to set up new devices.
A bas na novom uredjaju mi treba...

Ja nikad nissam koristio stock Mail aplikaciju na iPhone-u, za gmail meni je najbolja Mailbox, bez greske me sluzi od kako se poajvila.

Apple će posle objavljivanja jb-a odmah napraviti zakrpu. To svi znaju. Čudi me da su se oko ove ideje okupili poznati ljudi iz it novinarstva kada znaju sudbinu ovog projekta.

Da, ali pise poslednji ios 7 u tom trenutku, sto znaci da ce svi ljudi imati slobodu da urade jb na ios 7, pa posle ko hoce update na veci svestan je da gubi jb.
Ako se apple ne potrudi da uradi veliku promenu ljudi nece imati potrebu ni da izgube jb.
Imas ios 6 sa jb i gomila njih je svesno presla na ios 7 gubeci jb, zato sto je ios 7 doneo drasticnu razliku.
U svakom slucaju imas izbor.
Verujem da ce se za par dana skupiti ozbiljna cifra kao nagrada.

Narode treba mi pomoć oko iP4 i update-a...komšijski klinac se igrao sa telefonom i slučajno uleti u update..naravno pritisne update i tel krene sa 5.0 da podiže sistem...kad sam primetio bilo je već kasno za povratak.Sad mi samo vrti ekran conect on iTunes...a kad to uradim izbacuje mi error 3194

http://support.apple.com/kb/TS4451

ako neko može da mi pomogne može i na PM da ne davim ovde...

na brzinu sam pogledao, čini mi se da bi ovde mogao naći rešenje problema:
http://dressmyphone.in/blog/solving-iphone-3194-error-restore-ultimate-guide/
ako ne, ovo uputstvo bi trebalo da ti pomogne:
http://www.igeeksblog.com/fix-itunes-error-3194/

Suština je da ćeš morati da pređeš na poslednju verziju iOS-a (7.04). Skini je sa neta i restoruj preko itunesa.
Ako ne može zbog greške, proveri ovu varijantui sa editovanjem hosts file-a ili preko tiny umbrelle... ili odnesi telefon u servis :D

mozes i na 6.1.3 ako ima shsh da se skine preko IFaith proveri sta imas od shsh i sa tim fajlom RESTOREUJ telefon na taj ios... Ios 7 radi lose na ip4...

Uspeo sam da odradim sve kako treba,morao sam da instaliram ponovo iTunes i da autorozujem računar.Tako da je sve okkk...mada mi je žao što sam izgubio JB i naravno ne može downgrade.Nadam se da će neko uspeti da JB ovaj sistem.

^ imas vec jb za 7.0.4 za ip4 ali mozes da odradis downgrade na 6.1.3 uz shsh bas zbog tog A4 CPU... Jedini uredjaj koji moze downgrade :-D

Kako se ios7 ponasa na iP4? Trenutni sistem je 5 i iPhone nema jailbreak.

Meni je lagovao prilično na 5.0 sad je manji lag,bolji prijem ali je nekako sporije sve u smislu interfejsa...

Najbolje i najbrze radi sa 6.1.3 secam se sa 4.1.3 koliko je seckala rotacija nisam mogao da verujem sa 6.0 je sve ok ali i dalje nije ispeglano sve dok su 6.1.3 i 6.1.2 radili sjajno

Da li je izašao ios7 za JB i kada bi se to moglo desiti ukoliko nije?
Probao sam ga na ip4 i meni sasvim solidno radi i želim da uradim update sa ios6.
Znam da nije mesto za žalbe ali ne znam zasto nema push notifikacija (mail, whatsapp, fb...) nego mail mogu da vidim tek kada udjem u aplikaciju, isto kao i na fb- a ukljuceni su baneri i alerti u notifications-u na ios6, ako neko zna odgovor neka mi prosledi :)

misliš JB za ios7?
Ne pratim baš te starije uređaje, ali mislim da postoji nekakav tethered jailbreak za iphone 4
Kompletan "untethered" jailbreak za sve uređaje će izaći posle pojave iOS 7.1, znači za neka 2 meseca, i to je ujedno i dobar momenat za kupovinu iOS uređaja, ako neko planira
Push notifikacija u Mail aplikaciji nema zato što koristiš gmail adresu, a Google je sisa. Umesto toga koristi Mailbox aplikaciju, koja je bolja, besplatna i ima push.
Whatsapp ne koristim, pa ne znam.
Push notifikacije sa fejsa meni rade bez problema

Poslednja izmena:
misliš JB za ios7?
Ne pratim baš te starije uređaje, ali mislim da postoji nekakav tethered jailbreak za iphone 4
Kompletan "untethered" jailbreak za sve uređaje će izaći posle pojave iOS 7.1, znači za neka 2 meseca, i to je ujedno i dobar momenat za kupovinu iOS uređaja, ako neko planira
Push notifikacija u Mail aplikaciji nema zato što koristiš gmail adresu, a Google je sisa. Umesto toga koristi Mailbox aplikaciju, koja je bolja, besplatna i ima push.
Whatsapp ne koristim, pa ne znam.
Push notifikacije sa fejsa meni rade bez problema

Hvala na odgovoru :)
nije problem gmail, imam i gmail app pa i dalje nece da radi push probao sam na sve nacine i jednostavno nece da radi kao ni za ostale app koje sa vec naveo...

Nazad
Vrh Dno